G2 v problémech, čtyři prohry v kuse mohou ohrozit postup do playoffs na MSI
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek G2 v problémech, čtyři prohry v kuse mohou ohrozit postup do playoffs na MSI

G2 v problémech, čtyři prohry v kuse mohou ohrozit postup do playoffs na MSI

Reibl

Reibl

23. 5. 2022 17:00

Zvládnou G2 závěr rumble stage?

Reklama

Rumble fáze na MSI míří do posledního dne a evropským zástupcům teče do bot. Sérii výher totiž G2 přeměnili na šňůru proher v duelech s PSG, RNG a T1. Postup Capsovo party je tak v ohrožení.

Po čtyřech hracích dnes na rumble stage jsou G2 na děleném třetím místě s Evil Geniuses. Mají tak náskok jediné výhry před pátými PSG. Ke smůle Carlosovo organizace G2 prohráli proti PSG obě hry a v případě shodného skóre jim nebude nabídnut tiebreaker.

G2 v problémech, čtyři prohry v kuse mohou ohrozit postup do playoffs na MSI

Aktuální výkony G2 vypadají v kontrastu se snovým startem velmi špatně. Prohra proti RNG a v odvetě s T1 sice nevypadá tak špatně vzhledem ke kvalitým východních celků, ale dvě porážky od PSG Talon komplikují postupovou cestu LEC týmu.

G2 nastoupí v 8 hodin ráno proti vietnamskému celku Saigon Buffalo. Výhra by znamenala, že G2 dosáhnou alespoň na tiebreaker proti EG. Výhra v pátém zítřejším zápase proti EG je pak přímou pojistkou postupu do semifinále.

Evil Geniuses mohou přímo postoupit v případě výhry nad PSG. Pokud tento zápas nedopadne ve prospěch amerického týmu, důležitou roli sehraje duel s G2. Šance zástupce LCS zvýšila dnešní senzační výhra nad T1.

Jistý postup už mají RNG, které nemůže nikdo ohrozit. Korejský tým T1 má jistý postup ve všech scénářích, krom jednoho. I zde ovšem Faker dostane možnost hrát tiebreaker.

Naopak vyřazeni jsou Saigon Buffalo. Vietnamský tým sice postoupit nemůže, přesto jejich zápas proti G2 bude hrát velikou. MSI začíná zítra v 8:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama