Preseason se zaměří na jungli, lesapáni dostanou zvířecího pomocníka
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Preseason se zaměří na jungli, lesapáni dostanou zvířecího pomocníka

Preseason se zaměří na jungli, lesapáni dostanou zvířecího pomocníka

Giry

Giry

11. 8. 2022 17:30

Uniklé informace poodhalily plány Riotu v nadcházející předsezóně.

Reklama

Společnost Garena, která provozuje LoL servery v některých asijských regionech, je známá mimo jiné i tím, že občas neudrží tajné plány o budoucnosti hry. Včera se k nám tímto způsobem dostaly informace o tom, jaké změny Riot připravuje pro jungli a junglery v nadcházející pauze mezi 12. a 13. sezónou.

Jungle pro všechny

Hlavní cíl těchto změn by měli pocítit hlavně hráči, kterým se do jungle moc nechce. Riot v uniklém textu poukazuje na to, jak se maini ostatních rolí bojí neznámého, když je jim přidělena role junglera, a proto připravuje způsob, jak nezkušeným lesapánům pomoci.

V první řadě se připravuje systém, který hráče provede prvním clearem vlastní jungle. Riot tuto pomoc přirovnává k doporučeným předmětům v obchodě, nejspíše půjde o jakousi nápovědu, kam se má jungler-nováček vydat v prvních minutách hry. Nic konkrétního ale zatím nezaznělo.

Měnit se bude i leash, range a pravidla resetování jednotlivých kempů v jungli. Podle Riotu v současnosti není systém spolehlivý ani pro zkušené hráče a často zvýhodňuje některé šampiony nad jinými.

V textu se však zdůrazňuje, že by tyto změny neměly jungli zanechat “stupidně jednoduchou”. Zkušení jungleři prý stále budou moct předvést svůj skill.

Jungler s vlastním supportem

Nejzajímavější zprávou je ale úprava předmětů. Plánují se totiž vytvořit nové, i když ty současné fungují dobře, Riotu však vadí, že nejsou příliš záživné či zajímavé. V nových předmětech se budou ukrývat zvířecí mazlíčci, kteří budou junglerům pomáhat. 

Tato zvířátka vám pomohou s drobnými úkoly v jungli jako čištění kempů nebo zabíjení epických monster. Jak junglíte, postupně svého zvířecího pomocníka krmíte a vychováváte, dokud nevyroste a neposílí on vás.

Na konečném designu tohoto systému Riot stále pracuje, a proto jsme se znovu nedozvěděli žádné konkrétní detaily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama