Skupiny Worlds rozlosovány, Humanoid se v play-in vyhne těžkým soupeřům
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Skupiny Worlds rozlosovány, Humanoid se v play-in vyhne těžkým soupeřům

Skupiny Worlds rozlosovány, Humanoid se v play-in vyhne těžkým soupeřům

Giry

Giry

12. 9. 2022 00:00

Freeze změří se svým týmem síly s vítězi LCK.

Reklama

Finále severoamerické soutěže LCS zakončilo všechny světové ligy a mohly se tak začít losovat skupiny pro nadcházející světový šampionát. Ten se letos hraje v Severní Americe a začne už 29.9. play-in fází.

Play-in přálo Fnatic

Přípravná fáze turnaje je rozdělená na dvě šestičlenné skupiny. V ní se všechny týmy utkají jednou s každým svým soupeřem a nejlepší celek z obou skupin postoupí přímo do základní části. Týmy na druhých, třetích a čtvrtých příčkách se utkají o zbylá dvě postupová místa. Nejprve změří síly celky z třetích a čtvrtých míst v Bo5 sérii, vítěz pak vyzve tým z druhého místa v protější skupině znovu v Bo5. Lepší pětice z tohoto souboje postupuje do skupin.

Humanoid s Fnatic měli na los štěstí, nejtěžším soupeřem ve skupině A jim budou Evil Geniuses z LCS. Kromě toho se postaví týmům japonským čtyřnásobným mistrům z DetonatioN FocusMe, Beyond Gaming z Taiwanu, brazilským LOUD a Chiefs Esports Club z Austrálie.

Na MAD Lions čekají daleko těžší soupeři. Los jim přiřadil Royal Never Give Up jako čtvrtý seed z LPL a DRX jako čtvrtý seed z LCK. Pravděpodobně tak budou bojovat o třetí příčku ve skupině společně s vietnamskými Saigon Buffalo, Istanbul Wildcats z Turecka a Isurus z latinskoamerické ligy LLA.

Skupiny Worlds rozlosovány, Humanoid se v play-in vyhne těžkým soupeřům

Freeze se postaví korejským šampionům

V základních skupinách se utká každý s každým dvakrát a do play-off poté postoupí dva nejlepší celky z každé čtveřice. Skupiny jsou zatím tvořené pouze třemi týmy, čtvrtý celek do každé skupiny vzejde z play-in. Start skupinové fáze je naplánován na 7.10.

Vítězové americké ligy Cloud9 se na cestě za případným postupem pořádně zapotí. Čekají na ně nejen úřadující šampioni EDG z čínské ligy, ale postaví se také Fakerovi a jeho spoluhráčům z T1. Hráčům z G2 ale los do skupiny B přiřadil snad ještě těžší soupeře, kromě čínských šampionů JD Gaming se utkají i s korejskými DWG KIA.

Ve skupině C se představí evropští šampioni Rogue. Změří síly s Top Esports z Číny a Vietnamskými GAM Esports. Na Freezovi 100 Thieves čekají ve skupině vítězové korejské ligy Gen.G a také taiwanští CTBC Flying Oyster.

Skupiny Worlds rozlosovány, Humanoid se v play-in vyhne těžkým soupeřům

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama