Riot povolil Fnatic výjimku, přijde hráč z akademie
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Riot povolil Fnatic výjimku, přijde hráč z akademie

Riot povolil Fnatic výjimku, přijde hráč z akademie

Giry

Giry

27. 9. 2022 15:00

Fnatic se připravují na vstup do světového šampionátu s náhradníky.

Reklama

Každý tým si na světový šampionát může společně s pěti hráči přivést i jednoho náhradníka. Fnatic se ale dostali do situace, kdy potřebují dva. Marksman Upset a support Hylissang se nakazili Covidem a nebudou k dispozici minimálně na začátku turnaje.

Někdo tedy musí spoluhráče Humanoida nahradit. Za Upseta zaskočí náhradník Louis “Bean” Schmitz (na úvodní fotografii), který má s touto situací už bohaté zkušenosti z minulého ročníku Worlds, kdy musel Upset opustit tým kvůli problémům v rodině.

Včera navíc vydal Riot prohlášení, že si Fnatic mohou přivést na Worlds i sedmého hráče. S týmem tak do Mexika odletěl také portugalský support Rúben “Rhuckz” Barbosa, který nastupuje za Fnatic TQ – celek ze španělské ligy LVP. Ten se v letošním letním splitu umístil na osmém místě se skóre 8-10, a překonal tak pouze týmy MAD Lions Madrid a Moviestar Raiders.

Úvodní fáze Worlds začíná už ve čtvrtek ve 22 hodin. Fnatic ten den nastoupí proti Evil Geniuses ze severoamerické ligy a později také proti australským The Chiefs.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama