Doublelift a Bjergsen vyzvou TSM, Cloud9 čeká přímý souboj o první místo
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Doublelift a Bjergsen vyzvou TSM, Cloud9 čeká přímý souboj o první místo

Doublelift a Bjergsen vyzvou TSM, Cloud9 čeká přímý souboj o první místo

Reibl

Reibl

2. 2. 2023 17:00

Freezův tým je zatím v půlce tabulky.

Reklama

Druhý týden LCS nabídne opravdu zajímavé duely. Narazí na sebe neporažené týmy C9, FlyQuest a CLG, Doublelift vyzve svoji bývalou organizaci a Freeze má za úkol nasměrovat svoji soupisku k horním příčkám tabulky.

Souboj neporažených

Na špici ligy se aktuálně nachází Cloud9, FlyQuest, TSM a CLG. Všechny týmy mají dvě výhry a minimálně jeden z těchto celků tento víkend prvně prohraje. CLG totiž nastoupí ještě dnes večer proti C9. Mráčky pak o den později čeká duel proti FlyQuestu, jejich rozvrh je tak zdaleka nejtěžší.

TSM vyzvou po čtvrteční půlnoci Evil Geniuses, které trénuje Freeze. Obecně je silný start TSM velmi překvapivý. Organizace sice zatím narazila jen na dva soupeře, přičemž jeden z týmů byli Immortals, porážka TL ale rozhodně patří mezi nečekané výsledky.

Od FlyQuestu se letos čekají velké věci a silné výsledky. Organizace investovala do hráčů i marketingu a zatím je vše na dobré cestě. Klíčový bude zejména duel proti Cloud9 v pátek od 23:00.

Doublelift a Bjergsen se střetnou s TSM

Kdo by si nepamatoval na éru, kdy Bjergsen a Doublelift oblékali dres TSM. Jedna z nejikoničtějších soupisek LCS vůbec se po několika neúspěšných pokusech na Worlds rozpadla. Doublelift odešel do hráčského důchodu, Bjergsen si vyzkoušel roli trenéra a následně reprezentoval Team Liquid. Dvojice je nyní opět spolu a vyzve TSM v peprném duelu v sobotu v 1:00 ráno našeho času.

Mezitím Team Liquid musí napravit mizerný start do sezóny. Souboj s posledními Immortals by měl být formalitou, stejně tak duel s Golden Guardians. Podaří se korejsky mluvící soupisce najít úspěch? To se dozvíme v následujících dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama