Máte rádi technologické vychytávky nebo postavy Avengers? Pak si nenechte ujít tuto příležitost
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Máte rádi technologické vychytávky nebo postavy Avengers? Pak si nenechte ujít tuto příležitost

Máte rádi technologické vychytávky nebo postavy Avengers? Pak si nenechte ujít tuto příležitost

Giry

Giry

7. 3. 2023 07:00

Milovníci nápojů Coca-Cola, hrdinů Avengers nebo výrobků Samsung by měli zbystřit.

Reklama

Milovníci nápojů Coca-Cola, hrdinů Avengers nebo výrobků Samsung by měli zbystřit. Svět Marvelu a jeho ikonických postav ožívá díky značce Coca-Cola a její limitované edici připravené ke stému výročí založení společnosti Disney. Superhrdinové na vás čekají nejen na obalech plechovek a lahví, ale také v reálném světě magie, kam se nyní může podívat několik z vás. Společnosti Coca-Cola a Disney vyhlašují spotřebitelskou soutěž, jejíž hlavní cenou je výlet pro čtyři šťastné výherce a jejich rodiny.

Na správnou vlnu se můžete naladit díky plechovkám ze speciální edice, které zdobí 6 postaviček superhrdinů. Tento design jistě ocení nejen fanoušci značky Marvel, ale i sběratelé. Stačí si koupit nápoj Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite nebo FuzeTea a zúčastnit se soutěže o zajímavé ceny v aplikaci Coke. Hlavní cenou je výlet do studia Avengers v pařížském Disneylandu®. Nenechte si ujít příležitost vidět neohroženého Iron Mana, Kapitána Ameriku nebo prvotřídní agentku Black Widow na vlastní oči.

Máte rádi technologické vychytávky nebo postavy Avengers? Pak si nenechte ujít tuto příležitost

Vyhrajte nadupané technologické vychytávky

Spektrum cen je však mnohem širší. Vzhledem k tomu, že se jedná o spolupráci se společností Disney, budou připraveny také výhry pro filmové nadšence. Mezi hodnotné ceny patří například stylový otočný televizor Samsung The Sero, který ocení fanoušci filmů i sociálních sítí, protože obrazovka se vždy přizpůsobí přehrávanému obsahu, nebo Samsung The Freestyle, multifunkční zařízení a přenosný projektor v jednom. Technologické ceny doplňuje tablet Galaxy S6 Lite s perem S Pen. Dalším skvělým doplňkem při sledování nejnovějších filmů je také popkornovač či sedací pytel. O to vše můžete soutěžit. Více podrobností o soutěži naleznete zde.

Máte rádi technologické vychytávky nebo postavy Avengers? Pak si nenechte ujít tuto příležitost

Jak na to?

Stáhněte si pouze aplikaci Coke, naskenujte QR kód z obalu lahve nebo plechovky, zadejte PIN kód zpod víčka a zkuste vyhrát jednu ze stovek cen. 

"Věříme, že jedinečné partnerství značek Coca-Cola a Disney potěší všechny naše zákazníky stejně jako nás. Spouštíme jednu z největších soutěží v aplikaci Coca-Cola a spolu s výherci se do Disneylandu® Paris vydají i známé tváře," dodává Mária Drotárová, brand manažerka značky Coca-Cola pro Českou republiku a Slovensko. "Když mě společnost Coca-Cola oslovila, abych se zúčastnil kampaně Coke & Marvel a dostal příležitost navštívit Disneyland v Paříži, byl jsem nadšený. Kombinace superhrdinů, supernápojů a skvělého výletu mě nadchla. Věřím, že všichni filmoví nadšenci budou mít stejnou radost, protože díky soutěži s Coca-Colou mají také možnost jet do Disneylandu® Paříž," říká známý slovenský influencer Expl0!ted, který se kampaně také zúčastní.

Seznam se se svými oblíbenými superhrdiny a přenes se do světa Marvelu. Stačí aplikace Coke, QR kód z obalu lahví nebo plechovek, PIN kód zpod víčka nápoje, a i vy můžete zažít nezapomenutelné dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama