Ředitel Rioťáckého MMO končí, zkušený vývojář se chce věnovat rodině
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Ředitel Rioťáckého MMO končí, zkušený vývojář se chce věnovat rodině

Ředitel Rioťáckého MMO končí, zkušený vývojář se chce věnovat rodině

Giry

Giry

8. 3. 2023 15:02

Greg "Ghostcrawler" Street oznámil na svém Twitteru, že se musel v minulosti vypořádat se ztrátou několika blízkých. Přehodnotil proto své životní priority.

Reklama

Riot Ghostcrawler přišel do Riotu v roce 2013 s bohatými zkušenostmi, které získal prací na titulech jako Age of Empires nebo World of Warcraft. Nejprve se věnoval designu hry, proté přešel pod kreativní křídlo a zcela přepracoval lore světa League of Legends do podoby, ve které ho známe nyní. V roce 2020 pak oznámil, že mu Riot svěřil vedení vývoje připravovaného MMO RPG.

Toto vedení však nyní končí. Ghostcrawler oznámil, že se v poslední době musel vyrovnat s několika ztrátami, které postihly jeho rodinu. Proto jí chce být nyní blíž a odstupuje nejen z pozice šéfa vývoje MMO, ale zcela opuští Riot. Dodává, že přenechává rozdělanou práci v dobrých rukou. U vývoje her prý zůstane a těší se, až si s námi se všemi připravované MMO zahraje.

K tématu se také zmínil jeden ze zakladatelů Riot Games, Marc “Tryndamere” Merrill, který poděkoval Ghostcrawlerovi za jeho devítiletou službu. Dále pak prozradil, že hra je stále v počátečních fázích vývoje, ale ubírá se dobrou cestou.

Riot i nadále hledá vývojáře k tvorbě tohoto MMO RPG. Pokud vás pozice zajímá, zamiřte sem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama