Event pass je špatný a plný bugů, inspirujte se u Fortnite, naléhají hráči na Riot
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Event pass je špatný a plný bugů, inspirujte se u Fortnite, naléhají hráči na Riot

Event pass je špatný a plný bugů, inspirujte se u Fortnite, naléhají hráči na Riot

Giry

Giry

27. 3. 2023 15:32

Měl by Riot zapracovat na odměnách, které během eventu dostávají hráči platící si bonusové kosmetický obsah?

Reklama

Battle pass systém během eventů zůstal víceméně stejný od roku 2018, kdy se dostal do hry poprvé. Jenže hráči s ním nejsou spokojení a naléhají na Riot, ať se inspiruje při jeho přepracování u jiných her.

Od začátku aktuálního patche je ve hře event Faerie Court, který v podstatě kopíruje stejnou verzi předchozích eventů. Na Redditu se však nyní strhla diskuze o tom, jak je tento formát nedostačující a plný chyb.

Mise vám za splnění přidají jiný počet XP, než mají. Odměny vypadají jako “vyzvednuté”, i když jste na nic neklikli. Koupíte si balíček se skinem, ale orby, které má obsahovat, nedostanete. A kdovíco ještě nefunguje.

Tyto slova jednoho z hráčů podpořili další v komentářích. V nich tvrdí, že v Fortnite jsou Battle Passy na zcela jiné úrovni. Tam za utracené peníze dostanete nejen mnohem více herní měny, než byste dostali, kdybyste ji kupovali samostatně, ale také získáte nespočet exkluzivních kosmetických odměn do hry.

Riot slíbil, že chce letos na eventech pracovat. V létě má podle slov vývojářů přijít event s novým herním 2v2v2v2 módem. Snad se tedy dočkáme i úpravy Battle passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama