Nová šampionka: Zoe - The Aspect of Twilight
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nová šampionka: Zoe - The Aspect of Twilight

Nová šampionka: Zoe - The Aspect of Twilight

Giry

Giry

6. 11. 2017 19:16 4

Nejnovější přírůstek do rodiny LoL šampionů je zde.

Reklama

Nová šampionka Zoe byla právě odhalena. Pojďme se podívat na její schopnosti.

Pasivka - More Sparkles!

  • Následující základní útok po použití schopnosti zraní za bonusové základní poškození.

Q - Paddle Star

  • Zoe vyčaruje hvězdu, která udělí magické poškození v malé oblasti a aplikuje pasivku. Tuto schopnost může během letu hvězdy znovu aktivovat a hvězdě udělit nový směr. Poškození hvězdy se zvyšuje na základě vzdálenosti, kterou uletěla v jednom směru.

W - Spell Thief

  • Nepřátelské Summoner Spelly a aktivované předměty po sobě zanechávají střípky na zemi po určitou dobu. Někteří minioni tyto střípky také pouští, pokud je zabije Zoe. Po sebrání tohoto střípku může Zoe jednou seslat schopnost nebo aktivku předmětu, kterou střípek schovával.
  • Pokud pomocí této schopnosti Zoe použije Summoner spell, dostane na krátký bonus k rychlosti pohybu a vypustí střely na nejbližšího nepřítele. Každá střela může spustit její pasivku.

E - Sleepy Trouble Bubble

  • Zoe vystřelí kouli, která detonuje při kontaktu s prvním nepřítelem. Tomu udělí magické poškození a aplikuje únavu. Unavený nepřítel po několika sekundách na chvíli usne a a obdrží bonusové poškození z následujícího útoku nebo kouzla. Kdykoli nepřítel usne, cooldown této schopnosti se sníží.
  • Pokud bublina nikoho nezasáhne, zůstane na zemi jako past. Pokud bublina letí přes zeď, zvýší se vzdálenost jejího doletu.

R - Portal Jump

  • Zoe se na krátko teleportuje na malou vzdálenost a poté se teleportuje zpět.Během tohoto přesunu může stále útočit, používat schopnosti a vidí přes stěny. Nemůže se ale pohybovat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama