Kreativní koutek #4
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Kreativní koutek #4

Kreativní koutek #4

Little Panda

Little Panda

30. 12. 2017 13:00 3

Co vše vytvořili fanoušci League of Legends ve spojením s Urgotem?

Reklama

Třetí díl z nové série o různých kreativních výtvorech fanoušků League of Legends. Každou sobotu se můžete těšit na kresby, digitální arty, 3D modely, skiny, videa, příběhy, komixy, cosplay a na mnoho dalšího. Tato řada je novým pokračováním série "Skiny, které ve hře asi neuvidíme".

V dnešním díle se zaměříme na Noxijského zabijáka Urgota.

Návrhy na skiny

Algerský autor Ibralui vytvořil první podobu tolik opěvovaného Star Guardian Urgota a začal tak velmi úžasnou sérii.

Kreativní koutek #4

Kanadský kreslíř Inksen vytvořil dílo hodné síně slávy! Baby Urgot je roztomile podaný skin, který přesto dává smysl a není překombinovaný.

Kreativní koutek #4

Terrifying Urgot od kanaďana 3abden sice hrůzu nahání, ale to asi každý Urgot. Ačkoli je art velmi zajímavý, kresbou se velmi odlišuje od typický LoL kresby.

Kreativní koutek #4


Kresby

Jelikož Urgot nepatří mezi nejoblíběnější šampiony, kreseb lze nalézt velmi malé množství. Snad potěší alespoň dílo od američanky ffsade.

Kreativní koutek #4


Digitální arty

Na tomto velice kvalitně vytvořeném obrázku od čísnkého autora Peihao Wang je zachycen ostrý rozhovor mezi Urgotem a Viktorem, dvěma Noxijskými šílenci.

Kreativní koutek #4

Američan TheMaestroNoob si vzal naopak za úkol vytvořil sexy verzi Urgota. Podle jeho slov si vybral nejtěžší charakter z celé hry pro tento účel. Zilean nebo Gragas by prý byl snazší. Osobně jeho dílo považuji za úspěch.

Kreativní koutek #4

Naopak fanoušky anime rozhodně potěší práce od taiwanské autorky BA Clo.

Kreativní koutek #4


Komixy a vtipy

Kreativní koutek #4

Tento roztomilý Urgot vznikl díky tvůrci ItsDamon a lze si jej zakoupit jako potisk na tričko. Popisek "Urgot to be kidding me" odkazuje na "U got to be kidding me" (děláš si ze mě srandu).

Jen s těží lze odhadovat, co američan Phsueh zamýšlel Urgotem na kole (že by ho ukradl Lucianovi?), ale pohled na zkrvaveného Teema zcela jistě potěší.

Kreativní koutek #4


Video

Volání komunity po Star Guardian bylo opět vyslyšeno! Známý tvůrce videí Dante Axe ho vytvořil na stremu společně se svými fanoušky do padesátého Randomville, kde si lze Star Guardian Urgota užít v plné kráse.


Cosplay

Tento asijský cosplayer, jehož jméno mi bohužel uniká, dokázal, že i charakter jako Urgot je cosplayovatelný! Jeho práce vypadá opravdu velmi dobře a zcela převálcovala ostatní výtvory ostatních Urgot cospalyerů.

Kreativní koutek #4

Kreativní koutek #4

Co se vám v dnešním kreativním kouktu nejvíce líbilo? A jaké téma nebo šampiona byste si přáli pro příště? Své názory a přání pište do komentářů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama