LS bude trénovat Cloud9, Freeze pokračuje s 100 Thieves
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek LS bude trénovat Cloud9, Freeze pokračuje s 100 Thieves

LS bude trénovat Cloud9, Freeze pokračuje s 100 Thieves

Reibl

Reibl

2. 12. 2021 15:00

Dva americké týmy zveřejňují své trenéry.

Reklama

Přestupové období pokračuje a dnes se podíváme na potvrzené trenérské složení dvou známých celků z LCS. Řeč bude o Cloud9 a 100 Thieves. Sestavy obou týmů se včerejším dnem přiblížily kompletní podobě.

Hlavním trenérem Cloud9 bude LS

Spekulace se potvrdily. Bývalý komentátor, streamer a analytik Nick “LS” De Cesare se po nevydařeném pokusu o vstup do trenérského zázemí T1 konečně dostane na post, ve kterém může ovlivnit draft. Cloud9 tak dokončují obměnu trenérského zázemí. Na konci listopadu se totiž tým rozloučil s Reignoverem, Mithym a Westrice. Právě Reignover zastával roli hlavního trenéra a jeho nástupcem se od nové sezóny stane LS.

Soupiska Cloud9 je příchodem Nicka prakticky kompletní. Na topu uvidíme Summita, který hrál za korejské celky Afreeca Freecs a Sandbox. Vymění Fudge, který mění linku z topu na mid. Z týmu totiž odešel Perkz, který nejspíše zamíří do Vitality. Blaber v jungli zůstává. Botlinka bude dost možná proměnlivá. V organizaci zůstává Zven, tým ale počítá spíše s Berserkerem. Ten přestoupil z T1 Challengers. Support role se rozdělí mezi hráče Isles a Winsome. Ačkoliv má Winsome korejské občanství, rovněž zastává to americké, kde se také narodil.

Cloud9 tak pro příští rok spoléhají na dva své talenty – Blabera a Fudge doplněné zejména o korejské hráče.

Freeze zůstává ve 100 Thieves

Volně můžeme přejít na novinky ohledně 100 Thieves. Do trenérského tria totiž zavítá Mithy, právě z Cloud9. Doplní ho další bývalý trenér mráčků, Reapered. Pro nás je ovšem důležitý fakt, že zde nalezneme i Aleše “Freeze” Kněžínka.

LS bude trénovat Cloud9, Freeze pokračuje s 100 Thieves

Soupiska hráčů 100 Thieves pro rok 2022 je také kompletní. Prakticky všechny linky zůstávájí beze změny. Tým ovšem zřejmě více integruje do soupisky mladíka Tenacity, který vypomáhal týmu v juniorské sestavě 100 Next a akademii 100 Academy. Teprve osmnáctiletý topař by mohl týmu pomoci navázat na velmi úspěšný letošní rok, kdy si 100 Thieves připsali titul mistra LCS.

LS bude trénovat Cloud9, Freeze pokračuje s 100 Thieves

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama