Nejslavnější tým League of Legends oznamuje finální soupisku pro rok 2022!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Nejslavnější tým League of Legends oznamuje finální soupisku pro rok 2022!

Nejslavnější tým League of Legends oznamuje finální soupisku pro rok 2022!

Nicolas

Nicolas

3. 12. 2021 14:36

T1 opouští většina hráčů - jak si legendy s tímto problémem poradily pro dvanáctou sezónu LoL?

Reklama

LCK je v posledních týdnech terčem mnoha diskusí a momentálně se v ní dějí mnohem razantnější a bizarnější změny, než v jiných světových ligách. Především tým, který zná dnes každé malé dítě, legendární T1, jsou asi nejžhavější téma jihokorejské scény, jelikož, jak už jsme vás informovali v předchozích článcích, tým opustila více, než polovina hráčů!

Poslední odchod hráče, který jsme nestihli vecpat do našeho posledního článku, odchod toplanera Canny, vzbudil na internetu ohromnou diskusi o tom, jak si celek povede v roce 2022. Pojďme si tedy říct něco o nové soupisce T1, kterou již konečně (oficiálně) organizace oznámila na svých sociálních sítích.

Nejslavnější tým League of Legends oznamuje finální soupisku pro rok 2022!

Začněme u Zeuse, mladého hráče, který nahradil skvěle hrajícího Cannu, jež doslova tahal svůj tým kupředu během jarní části ligy. Zeus již v minulosti ukázal, že i přes svou substituční pozici v týmu dokáže hrát na stejné úrovni, jako jeho kolegové. Již dříve nahradil Cannu na dobu několika týdnů, když výkony primárního toplanera nebyly dostatečně konzistentní. Zároveň je to hráč, který v úžasném věku patnácti let dosáhl na “Rank 4” na slavném jihokorejském serveru. Rozhodně se tak nejedná o nezkušeného nováčka ve světě League of Legends, i přesto se však T1 mají důvod obávat. Canna bezpochyby tvořil značnou část jejich týmové synergie, zvláště pak pro samotného Fakera, který byl proslulý svými roamy na vrchní stranu mapy, kde pomáhal svému toplanerovi. Zároveň vyvstává otázka, zda zvládne Zeus hrát stejně týmově, jako Chang-dong, který odešel k Nongshim RedForce.

Nejslavnější tým League of Legends oznamuje finální soupisku pro rok 2022!

Jungler, který přišel z ničeho nic a prakticky okamžitě nahradil bývalého primárního lesapána, Cuzze. Hráč Oner předvedl na světovém šampionátu 2021 skvělou a především ZÁBAVNOU šou a západní diváci si ho zamilovali. Agresivní a impulzivní herní styl, který vystřídal pasivního Cuzze, znovu podepisuje smlouvu s T1 a prodlužuje ji až do roku 2023! Očividně je v organizaci spokojený a jedná se o oznámení, které žádnou kontroverzi nevyvolává. Stejně tak je to s Fakerem, jednoznačně nejslavnějším hráčem historie League of Legends. I ten totiž svou smlouvu prodlužuje, ovšem záhadně pouze do listopadu 2022. Chce nám tím Faker něco naznačit?

Nejslavnější tým League of Legends oznamuje finální soupisku pro rok 2022!

Botlinku pro rok 2022 budou tvořit slavní Gumayusi a Keria, z čehož budou mít fanoušci ze západu opět radost. Výrazný a specifický herní styl této botlane si získal velké množství příznivců a jsme rádi, že se nám hráči předvedou i v následujícím roce. Do týmu však přistupuje nový, sekundární support, jménem Asper, který přichází z academy týmu. Je tak možné, že pokud by Keria neměl nejlepší dny v jeho oblíbené videohře, můžeme se dočkat Asperova působení v LCK.

Celá soupiska T1 pro rok 2022
TOPlane Zeus 2022-11-21
Jungler Oner 2023-11-20
MIDlane Faker 2022-11-21
BOTlane Gumayusi 2023-11-20
Support Keria 2022-11-15
Support (sekundární) Asper 2022-11-21

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama