3 špičkové herní monitory, které vás vtáhnou do děje
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek 3 špičkové herní monitory, které vás vtáhnou do děje

3 špičkové herní monitory, které vás vtáhnou do děje

Giry

Giry

12. 1. 2021 16:45

Nastal čas pořídit si kvalitní herní monitor?

Reklama

Prozradíme vám, proč se vyplatí investovat do monitoru s nízkou dobou odezvy a vysokou obnovovací frekvencí. A navíc vám představíme tři monitory, které patří v současnosti k tomu nejlepšímu, co trh nabízí.

Jak vybrat herní monitor

V honbě za virtuálními úspěchy může být každá milisekunda rozhodující, právě proto je kvalitní herní monitor naprosto nepostradatelný. Díky nízké odezvě a vysoké obnovovací frekvenci dokáže bleskurychle reagovat na změny obrazu a zobrazovat plynule a ostře i ty nejkomplikovanější akční scény. 

Pokud i vy sháníte nový herní monitor, mrkněte na Heureku, kde vám s výběrem pomohou skuteční herní nadšenci. A které tři herní monitory stojí za zvážení?

Dell GAMING S2716DG: Každá milisekunda se počítá

Obrazovka o úhlopříčce 27″ s vynikajícím jasem a ostrým rozlišením QHD vás spolehlivě vtáhne do děje. Extrémně rychlou odezvu, která činí pouhou 1 ms, a obnovovací frekvenci 144 Hz oceníte především při hraní multiplayerových her, jelikož už nikdy nebudete muset řešit neoblíbený nešvar současného hardwaru – takzvaný input lag. Aby pro vás bylo sledování monitoru maximálně pohodlné, ergonomický stojan vám umožní přizpůsobit si jeho výšku, náklon a natočení.

3 špičkové herní monitory, které vás vtáhnou do děje

Acer VG240Y: Pro kvalitní herní zážitek

Herní monitor vám nabídne Full HD rozlišení s živým a barevně věrným obrazem. To vše díky IPS panelu, díky kterému displej uvidíte jasně z úhlů až 178° při zachování stejné úrovně vysoké kvality barev. O plynulý a ostrý obraz se dále postará obnovovací frekvence 75 Hz a extrémně rychlá odezva. Třešničkou na dortu je ZeroFrame1 design, který přináší téměř ničím nerušený vzhled, a možnost nastavení monitoru pomocí uživatelsky přívětivého nástroje Display Widget.

HP OMEN X 27: Vše pro rychlou akci

Herní monitor OMEN X 27 vám zprostředkuje tu nejplynulejší akci bez trhavých pohybů. Vděčí za to především rychlé odezvě, obnovovací frekvenci neuvěřitelných 240 Hz a technologii AMD FreeSync 2.0, díky které se synchronizuje obnovovací frekvence s kompatibilní grafickou kartou. Monitor si můžete podle potřeby natočit tak, aby vám vyhovoval pozorovací úhel a hraní pro vás bylo co nejpohodlnější. Výrobci nezapomněli ani na antireflexní filtr, který zlepšuje viditelnost při slunečním svitu i za umělého osvětlení.

3 špičkové herní monitory, které vás vtáhnou do děje

Stále se nemůžete rozhodnout? Sestavený žebříček nejlepších herných monitorov dle hodnocení ověřených uživatelů najdete případně i na Heureka.sk. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama