Bezchybná jízda G2, PSG vybojovali postup ze skupiny
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Bezchybná jízda G2, PSG vybojovali postup ze skupiny

Bezchybná jízda G2, PSG vybojovali postup ze skupiny

Tomáš

Tomáš

14. 5. 2022 18:00

Evropští zástupci G2 Esports vyhráli všech osm zápasů ve své skupině

Reklama

Dnešním dnem se odehrály na turnaji MSI finálové zápasy skupiny C včetně dohrávek zápasů čínského týmu RNG ze skupiny B, kteří byli kvůli nižší latenci než byla na turnaji nastavená nuceni své zápasy opakovat. Čínští reprezentanti se však tímto problémem nijak netrápili a všechny tři zápasy ve své skupině s přehledem ovládli a pojistili tak jasný postup do Rumble stage turnaje. 


G2 v čele s Capsem rozdrtili skupinu C

Slavná španělská organizace měla ve své skupině svého hlavního soupeře velice dobře vyhlídnutého a moc dobře věděli, že šampioni z NA LCS se nesmí podcenit. Tento scénář se naštěstí nenaplnil díky zkušenostem, a hlavně skvěle hrajícímu Capsovi, který v obou zápasech předváděl excelentní výkony a navázal tak na svou mistrovskou formu z roku 2019. Své zkušenosti a mechaniky ukázal také proti mladému midařovi EG Jojopyunovi, který bude na tento moment nemile vzpomínat.

 Nutno však podotknout, že i když G2 v obou zápasech dokázali vyhrát, tak EG se za své výkony vůbec nemusí stydět. Mladá americká sestava dokázala s G2 obě hry držet krok v počtu goldů a objectivů na mapě. Kamenem úrazu se staly hrubé chyby ve střední fázi hry, kde již EG nebyli schopni vybírat dobré souboje a nechali svému protivníkovi ukořistit Dragon souly. 


PSG Talon napravili špatný start a slaví postup

Ve skupině B o druhém postupujícím rozhodoval až poslední zápas mezi RNG a brazilským týmem RED Canids, kteří by případnou výhrou nad Číňany vynutili tiebreaker s celkem PSG Talon. Brazilci se do této situace dostali díky úvodní výhře, kde kompletně tým PSG rozebrali, a dokonce svému soupeři v zápase neumožnili jediný kill. I když Brazilci do své poslední hry s RNG dali veškeré své síly, tak se jim nepovedlo čínského giganta přetlačit, a tak na mezinárodním turnaji končí na třetím místě ve skupině. 

Komu se turnaj absolutně nepovedl byli turečtí Istanbul Wildcats, kteří před turnajem byli označování jako “černý kůň” skupiny díky zvučným jménům v sestavě. Tým se na víc, než na jedinou výhru proti Brazilcům nezmohl a ve skupině B tedy končí na posledním místě.

Bezchybná jízda G2, PSG vybojovali postup ze skupiny

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama