Bezchybný start G2, těžký víkend pro Rogue
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Bezchybný start G2, těžký víkend pro Rogue

Bezchybný start G2, těžký víkend pro Rogue

Tomáš

Tomáš

20. 6. 2022 17:00

G2 Esports rozjeli letní sezónu ve velkém stylu, Rogue vydřeli jedinou výhru

Reklama

Úvodní zahajovací superweek letní sezóny LEC je úspěšně za námi. Na čelo tabulky se probojovali G2 Esports, kteří po kratší pauze vzhledem k turnaji MSI, vkročili do letní sezóny bezchybně. Delší pauza pomohla týmům Excel a Astralis, kteří si upevnili druhou pozici společně s týmy Fnatic, MAD Lions a Vitality. Na sedmé pozici se momentálně nachází týmy SK Gaming a překvapivě Rogue. Tabulku uzavírají tým BDS a Misfits, kteří se v nové sezóně vůbec nechytli.

Výsledky všech zápasů najdete v našem esportovém přehledu.


G2 v superweeku nezaváhali

Ani pouhá třítýdenní pauza od mezinárodního turnaje MSI nezastavila skvělé hrající hráče G2 Esports. Ti si nejdříve poradili s týmem Astralis a v následujícím zápase s Rogue předvedli šílenou kompozici, kde kombo Yasuo a Diana ještě okořenili pickem Yoneho. Touto kompozicí nedali hráči G2 jedinou šanci marksmanovi týmu Rogue cokoliv v teamfightech dělat. Rogue se v zápase povedlo ukořistit tři draky, ale získat Mountain soulu jim již samurajové nedovolili. 

Třešničkou na dortu byl poslední zápas proti týmu Excel, který také v době zápasu byl neporažen se skóre 2:0. Tempo hry však již od začátku diktovali hráči G2 a hlavním tahounem byl opět Caps se svou Ahri. Smolný zápas zažil švédský toplaner Finn, který skončil hru se skórem 0/8/1.

Bezchybný start G2, těžký víkend pro Rogue


Rogue šťastnou výhrou zachránili víkend

Rogue jakožto nejkonzistnější tým několika poslední splitů mělo cíl jasný. Do cesty se jim však postavil náročný superweek, kde narazil hned na dva nejtěžší týmy v celé lize. Early game v zápase s Fnatic se lépe vydařila Rogue, ale zlomový bod přišel v potyčce o nepřátelský Blue buff, kde Rogue byli moc chamtiví a svému soupeři odevzdali nejen cenné killy, ale také Barona Nashora. Tohoto “daru” Fnatic jednoznačně využili a soupeře již do konce hry k ničemu nepustili. 

V sobotním duelu se Rogue nepovedlo najít odpověď na bláznivou kompozici samurajů, a tak museli zachraňovat víkend nedělním zápasem s MAD Lions. V tomto zápase však Rogue kompletně vypustili early game, kde MAD Lions sbírali po mapě všechny killy a dokonce si v 23. minutě pojistili Infernal soulu a o dvě minuty později také Barona. Rogue v zápase prohráli o 5 tisíc goldů a jejich jediná naděje byl Elder dragon. Toho se jim také povedlo ukrást díky Ezreal ultimátce a následně vyčistit celý fight. Pushující vlna minionů na střední lince také umožnila týmu Rogue hru úspěšně ukončit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama