Chystá se menší rework Neeko, Rell a Iverna
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Chystá se menší rework Neeko, Rell a Iverna

Chystá se menší rework Neeko, Rell a Iverna

Giry

Giry

17. 3. 2023 18:02

V novém videu se dva z hlavních vývojářů podělili o novinky ohledně reworků. Jaké změny šampionů nás čekají?

Reklama

Riot Meddler a Riot Brightmoon přišli s dalším videem, ve kterém popisují novinky z dílny vývojářů League of Legends. Jejich první slova mířila k nadcházejícím reworkům.

Ve videu zaznělo, že se kromě dříve oznámených reworků šampionů dočkáme i několika nových. V současnosti se pracuje na celkovém reworku Skarnera a také na menších úpravách Rell, Neeko a Iverna.

Neeko by se měla umět přeměnit nejen ve své spojenecké šampiony, ale i v různé další elementy, které najde po mapě (ochutnávku toho, jak se Neeko mění v rostlinu nebo miniona, najdete v našem starším článku). Při úpravách Iverna se chtějí vývojáři zaměřit na Daisy, očekáváme tedy změnu ultimátky.

K přepracování Rell vyšel samostatný článek, v něm Riot Raptor, který má toto rework na starost, popsal, na co se zaměří. Chce zvýraznit rozdíl v herním stylu, když Rell jede na svém železném koni a když chodí pěšky. Také by měl mít hráč nové možnosti, jak bojovat v teamfightu (trefit W nestačí) a být užitečný, i když Rell nemá k dispozici svého koně.

V komunikaci mezi komunitou a vývojáři na Redditu se pak objevilo několik dalších zajímavostí. Riot Yasuna zmínila, že Rell se bude stále vázat na jednoho ze spoluhráčů jako dosud, toto spojení však nebude trvalé, pouze dočasné. Kvůli novým schopnostem budou pro Rell prý vytvořeny také nové animace chůze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama