Co nás čeká tento rok v LoR? Riot odhalil své plány
i Zdroj: Tryhard.cz
LoR novinky Legends of Runeterra Článek Co nás čeká tento rok v LoR? Riot odhalil své plány

Co nás čeká tento rok v LoR? Riot odhalil své plány

Giry

Giry

2. 2. 2023 17:00

Čekají nás nové eventy, exkluzivní LoR šampioni nebo třeba čtvrtletní cyklus tří velkých patchů.

Reklama

Riot nedávno odhalil road-map pro letošní rok. Dočkáme se pravidelných a větších aktualizací, nových funkcí a eventů a dalších novinek. Riot navíc slibuje lepší komunikaci a větší transparentnost při vývoji.

Co nás čeká tento rok v LoR? Riot odhalil své plány

Co vyjde v nejbližší době?

V nejbližších dnech, týdnech a měsících máme očekávat nové zprávy s aktualitami - například zcela nový systém kompetitivního hraní s odměnami pro ty, kteří se zúčastní beta verze. Vyjdou také nové předměty, šampioni a balanční úpravy pro Path of Champions. Nový Standard formát zase vyzkouší vaši kreativitu při tvoření balíčků. Riot slibuje také další šampiony exkluzivní pro Legends of Runeterra.

Nový cyklus patchů zajistí stále nový obsah

Letos se nových expanzí, patchů a Variety setů dočkáme každý měsíc. Tento čtvrtletní cyklus by měly zajistit, že hra bude neustále svěží a hráči neusnou na jedné metě.

Co nás čeká tento rok v LoR? Riot odhalil své plány

Expanze

  • Tyto aktualizace přidají do hry nové šampiony a mechaniky. Letos se dočkáme známých tváří ale i exkluzivních šampionů pro LoR.

Live balance patche

  • Tyto aktualizace nebudou jediné, kdy se bude upravovat balanční stránka hry, ale Riot chce jeden měsíc v každém čtvrtletí dedikovat výhradně na balanční úpravy.

Variety sety

  • Tyto aktualizace přinesou hrstku nových karet, představují takový malý “booster pack” pro naše balíčky. Neměly by tedy výrazně hýbat s metou, pouze ji usměrnit.

Riot nadále vybízí hráče, kteří se chtějí podílet na nápadech a úpravách hry, aby byli aktivní na subredditu Legends of Runeterra, kam vývojáři často nahlíží.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama