Druhý týden LCS přinese bitvu mezi prvními CLG a Evil Geniuses, vyhrabou se C9 a TSM ze dna?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Druhý týden LCS přinese bitvu mezi prvními CLG a Evil Geniuses, vyhrabou se C9 a TSM ze dna?

Druhý týden LCS přinese bitvu mezi prvními CLG a Evil Geniuses, vyhrabou se C9 a TSM ze dna?

Reibl

Reibl

25. 6. 2022 16:00

Návrat CLG na vrchol?

Reklama

První hrací víkend americké LCS přinesl nejedno překvapení. Po nepovedených sezónách se CLG ocitli na prvním místě bez jediné porážky. Naopak TSM se i po angažmá slavného midaře Mapla trápí, a ještě hůře na tom jsou Cloud9. Co můžeme od druhého týdne čekat?

Druhý týden LCS přinese bitvu mezi prvními CLG a Evil Geniuses, vyhrabou se C9 a TSM ze dna?

Tabulka po prvním hracím týdnu ukázala, že EG jsou stále ve formě a únava z MSI se na nich neprojevila. Neuvěřitelný výkon předvádí také Bjergsen v Teamu Liquid. Freeze s 100 Thieves si pojistili čtvrté místo a ztrácí jednu výhru na první týmy. Tyto výsledky můžeme zařadit mezi očekávané.

Naopak CLG a jejich 3:0 start do sezóny asi čekal jen málokdo. Slavná organizace si poradila s SM, Dignitas a Golden Guardians, tedy celky, které se tradičně vyskytují ve spodní polovině tabulky. Pro CLG je to ovšem velmi nadějný start.

Cloud9 si připsali tři prohry, nicméně tým nebyl v kompletním složení. Academy botlinka bude se vší pravděpodobností již tento víkend nahrazena Berserkerem a Zvenem. Poprvé si kompletní soupiska C9 zahraje proti Dignitas dnes od půl jedenácté. Velkým testem bude až zápas proti 100 Thieves o den později.

TSM minulý víkend urvali jen výhru proti Immortals, jistě si tak chtějí spravit chuť. Soupeřem jim budou Team Liquid, tedy jeden z aktuálně nejsilnějších týmů. O den později se organizace utká s Golden Guardians.

Pikantní duel nás čeká krátce po půlnoci 27. června. První CLG vyzvou dosud neporažené Evil Geniuses. Pokud oba týmy zaznamenají stejné výsledky o den dříve, půjde o přímý duel o první místo, tedy něco, co bylo pro CLG dlouhé sezóny v říši snů.

LCS startuje dnes ve 22:30 duelem Dignitas proti Cloud9. O den později ve 21:30 nastoupí Golden Guardians a TSM.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama