Fnatic před Worlds opět doprovází problémy, Upset a Hylissang mají Covid
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic před Worlds opět doprovází problémy, Upset a Hylissang mají Covid

Fnatic před Worlds opět doprovází problémy, Upset a Hylissang mají Covid

Reibl

Reibl

24. 9. 2022 16:00

Tým možná nebude pro začátek play-in části kompletní.

Reklama

Minulý rok evropská soupiska týmu Fnatic prošla změnou na poslední chvíli. Marksman Upset musel jen pár hodin před prvním zápasem odjet domů a důvod sdělil jen části týmu. Později se ukázalo, že odjel kvůli manželce, která byla terčem násilí. Nyní je tým opět ve velmi nezáviděníhodné situaci.

Fnatic letos odstartují turnaj v play-in části. První zápas čeká tým již 29. září, tedy za necelý týden. Podle uniklých informací ale tým nescrimuje, přičemž důvod zůstával neznámý. Podle výpovědí na streamů přitom hráči měli o trénink zájem.

Včera večer přišlo oficiální vyjádření organizace. Marksman Upset a support Hylissang byli pozitivně testování na Covid-19 zatím neodcestovali do Mexika, kde se bude hrát.

Fnatic před Worlds opět doprovází problémy, Upset a Hylissang mají Covid

Aktuálně vedení týmů řeší, co bude dál. Marksman Bean by mohl zaskočit za Upseta, náhradník na roli supporta by se ale sháněl hůře. Tým by teoreticky mohl požádat o záskok z řad jiných LEC týmů. Ty mají ale aktuálně volno, pokud se Worlds přímo neúčastní. Navíc jde o cestu přes půl světa. Diskutuje se tak o záskoku například z řad LCS hráčů.

Chorvatský midlaner (a dříve marksman) Perkz mezitím na Twitteru vzkázal, že za 20 tisíc liků bude hrát s MikyX na botu za Fnatic. Ačkoliv by šlo o velmi zajímavou podívanou, s určitostí jde jen o vtip.

Pokud se Hyllisang a Upset včas neuzdraví, mohlo by jít o velkou komplikaci Fnatic na Worlds. Už nyní tým přichází o trénink v plné sestavě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama