Fnatic s Humanoidem na vrcholu LEC, katastrofální víkend pro Vitality
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Fnatic s Humanoidem na vrcholu LEC, katastrofální víkend pro Vitality

Fnatic s Humanoidem na vrcholu LEC, katastrofální víkend pro Vitality

Tomáš

Tomáš

17. 1. 2022 18:00

Fnatic společně s Rogue ovládli supervíkend.

Reklama

Evropská LEC má za sebou úvodní hrací týden, kde jsme se mohli dočkat mnoha zajímavých výsledků. Fnatic s Rogue zažili výborný vstup do jarní části turnaje a se skóre 3:0 se oba týmy dělí o první příčku v tabulce ligy. Skvělé výsledky předvedli také MAD Lions, kteří s novými hráči zaskočili všechny analytiky a s mírným škobrtnutím proti SK Gaming si zajistili společně s G2 Esports třetí místo. Naprosto zdrcující výsledky předvedli v úvodním týdnu hráči Vitality, kteří se aktuálně s třemi prohrami nachází na poslední pozici společně s Astralis.

Fnatic s Humanoidem na vrcholu LEC, katastrofální víkend pro Vitality

Fnatic poráží Vitality v zápase týdne

Sobotní bitva dvou supertýmů nabídla nespočet killů a zajímavých soubojů. Nejlepším playem v zápase se jednoznačně blýskl Wunder, který dokázal v 6. minutě odolat 3 man dive pod turretou a zároveň si z této složité situace odnést dva killy. V early game však diktoval tempo tým Vitality, který v 20. minutě vedl skoro o sedm tisíc goldů. Hra se ale postupně začala otáčet, kdy se Wunder se svým Gragasem dostal na tanky itemy a pro Vitality se tento hrdina začínal stávat neřešitelným problémem společně s podporou Hylissangova Zileana. Fnatic po pár vyhraných fightech získali Barona, Ocean soulu, a i když Vitality stále vedli o pár tisíc goldů, tak teamcomp, který Fnatic složili, byl prostě nezastavitelný. Humanoid si společně se svou partou v 33. minutě dokráčel pro tvrdě vybojované vítězství.

Supertým Vitality na posledním místě tabulky

Predikce o tom, jak Vitality budou všechny týmy stompovat úplně nevyšly podle představ. O hořké přivítání Perkze a Alphariho v LEC se v úvodním zápase postarali MAD Lions s dvěma nováčky v týmu. Lvi z Madridu do tohoto zápasu zvolili kombinaci Diany a Yasua, čímž potrestali Perkze na midu, který se svým Akshanem proti tomuto kombu umřel třikrát za 13 minut. Tato hra byla absolutní devastace ze strany MAD Lions, kteří zápas ukončili v 32. minutě a poslali zprávu do tábora Vitality, že soupeře se nevyplácí podceňovat. Hra proti Excel, která měla rozhodnout, kdo po úvodním týdnu zůstane bez výhry byla ze začátku velice vyrovnaná, ale lepší dragon control rozhodl, že Excel ukořistí Infernal draka a následně Barona. Elder draka sice získali Vitality, ale Excel i tak dokázal potyčku okolo draka vyhrát a Carzzy již situaci 1 proti 3 nedokázal vyřešit a Excel si došel pro své první vítězství v sezóně.

Fnatic s Humanoidem na vrcholu LEC, katastrofální víkend pro Vitality

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama