G2 na úvod zazářili, porazili oba favority turnaje
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek G2 na úvod zazářili, porazili oba favority turnaje

G2 na úvod zazářili, porazili oba favority turnaje

Tomáš

Tomáš

21. 5. 2022 06:00

G2 Esports si na úvod rumble stage odnesli dvě důležitá vítězství

Reklama

Včera odstartovala druhá fáze turnaje Mid Season Invitational, do které postoupilo celkem šest týmů z jednotlivých skupin. Evropské zástupce čekal nejtěžší program hned v úvodním dni, kde je ze startu čekal souboj s korejskými T1 a v odpoledních hodinách také s čínskými RNG. 

G2 na úvod zazářili, porazili oba favority turnaje


Faker si na svou pomstu musí počkat

Zápas, který měl sloužit jako odveta za semifinále z roku 2019, se pro korejskou sestavu opět nevyvedl podle představ. G2 si svou výhodu vybudovali už v draftu, kde zvolili kompozici silnou v pozdních fázích hry. Ta nakonec rozhodla celý zápas.

Zpočátku nastavili T1 obrovské tempo, které vyeskalovalo až ve vedení o 6 tisíc zlata v 16. minutě. Hra se začala lépe vyvíjet pro samuraje až v 25. minutě, kde G2 mnohokrát využili Diana + Yasuo combo. Po získání Barona už byla hra formalitou.


RNG taktéž nenašli recept na evropské šampiony

Hra s RNG byla z early game pro samuraje daleko vyrovnanější a oba týmy doslova bojovaly o každý pixel na mapě. Rozdílovým hráčem byl opět Caps se svou Zoe, který vyhrál nespočet potyček a tím dostal svůj tým do vedení. Obrovskou hrozbu pro G2 představoval opět čínský topař Bin, kterého se sestava RNG většinu zápasů snaží dostat napřed.

Klíčovým faktorem tohoto klání byl double smite v rukou Jankose a Capse, kterým vpodstatě znemožňovali svému soupeři jakkoliv brát objectivy. Skvělé výkony v závěru zápasu předvedl španělský marksman Flakked pro kterého se jedná o první mezinárodní působení.

G2 na úvod zazářili, porazili oba favority turnaje

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama