G2 se závěr Rumble stage nepovedl, EG vybojovali postup
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek G2 se závěr Rumble stage nepovedl, EG vybojovali postup

G2 se závěr Rumble stage nepovedl, EG vybojovali postup

Tomáš

Tomáš

24. 5. 2022 15:00

G2 v závěru turnaje nedokázali navázat na sérii vítězství

Reklama

V dnešních ranních hodinách odstartoval poslední hrací den druhé fáze MSI turnaje tzv. Rumble stage, v které jsme mohli vidět přestřelky na žlebu mezi nejlepšími týmy světa. První místo v tabulce si nakonec odnesl čínský tým RNG, kteří mají na svém kontě osm výher a dvě prohry. Druzí skončili favorité celého turnaje T1 se skórem 7:3. Předposlední pozici si pojistili G2 Esports, kterým se závěr této fáze vůbec nepovedl. Poslední čtvrté postupové místo vybojovali američtí reprezentanti EG, kteří byli konzistentní proti týmu PSG a vietnamským Saigon Buffalo.

G2 se závěr Rumble stage nepovedl, EG vybojovali postup


G2 v semifinále MSI narazí nejspíše na T1

V semifinálovém duelu, který začíná již tento pátek by se evropská organizace měla s nejvyšší pravděpodobností střetnout s korejským favoritem T1. Tým, který vyhraje Rumble stage má právo volby svého soupeře, který skončil na třetí nebo čtvrté pozici. S touto možností si čínský reprezentant nejspíše zvolí EG jako svého oponenta a na G2 zbyde T1 stejně jako tomu bylo v roce 2019. I když je velice známo, že G2 exceluje ve formátu BO5, tak je tentokrát čeká opravdu nelehký úkol. Mezitím co samurajové nezvládli závěr turnaje a připsali si výhru nakonec jen proti EG, tak T1 zahodili za hlavu špatný start a až na lehké zaváhání s EG ukázali, proč jsou jasným favoritem celého turnaje. V posledním zápase s RNG se již nedopustili zbytečných zaváhání s Baronem Nashorem a předvedli vynikající teamfightící schopnosti, které je nakonec dovedly k výhře. Jestli G2 budou chtít T1 v semifinále porazit, musí celý tým být na jedné vlně a nedělat v zápasech uspěchaná rozhodnutí.

G2 se závěr Rumble stage nepovedl, EG vybojovali postup


EG nedali PSG a Vietnamu žádnou šanci

 I když po skupinové fázi většina lidí odepisovala mladou sestavu EG, tak jejich konzistentní výkony proti týmům PSG Talon a Saigon Buffalo stačily na to, aby postoupili do playoff ze čtvrté pozice. Hlavní carry celého týmu byl opět mladý marksman Danny, který opět dokázal své mechanické zkušenosti v zápasech využít. Obrovskou pochvalu si zaslouží také náš polský jungler Inspired, který slouží jako mozek celého týmu a jeho perfektní shotcally pomohly americkému celku vyhrát nemálo her. Pořádnou dávku sebevědomí týmu dodal také vyhraný zápas s T1, kde korejci dvakrát zbytečně zahodili hru prohranými šarvátkami o Barona, kterého v obou případech ukořistili EG. V tomto zápase zazářil také topař Impact, který se připoměl svému bývalému spoluhráči Fakerovi ze sezóny 3. Cesta EG pokračuje v semifinále, kde je nejvyšší pravděpodobností vyzvou čínští šampioni RNG. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama