G2 vstoupili do MSI bezchybně, Brazilci zaskočili PSG
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek G2 vstoupili do MSI bezchybně, Brazilci zaskočili PSG

G2 vstoupili do MSI bezchybně, Brazilci zaskočili PSG

Tomáš

Tomáš

10. 5. 2022 17:00

Evropští zástupci si v úvodním dni hladce došli pro dvě výhry, Brazilci přehráli PSG Talon

Reklama

Je za námi úvodní hrací den prestižního mezinárodního turnaje MSI, v kterém se dnes představilo celkově jedenáct týmů včetně hráčů RNG, kteří kvůli covidovým restrikcím hrají ve své zemi, a tedy jejich všechny zápasy proběhnou online formou. Pojďme si zhodnotit, jak se jednotlivým týmům povedlo vstoupili do jednoho z nejprestižnějších turnajů, které Riot Games pořádá.

T1 a DFM potvrdili roli favorita

Ve skupině A se žádné překvapení neudálo a T1 společně s japonskými DetonatioN FM jednoznačně potvrdili své role favoritů na postup ze skupin. Nešťastný vstup do turnaje zažila botlinka T1, kde vietnamské kombinaci Shogun a Taki se podařilo získat několik killů a solidní náskok. Celou situaci na botu musel nakonec zachraňovat jungler T1 – Oner. Ostatní linky korejského celku byly již moc popředu a vietnamský celek nakonec v 26. minutě podlehl. 

G2 vstoupili do MSI bezchybně, Brazilci zaskočili PSG


Brazilci překvapili vítěze asijské PCS

Skupina B nabídla souboj čínského favorita RNG proti tureckým mistrům Istanbul Wildcats, kde čínští reprezentanti rozebrali Nexus svého soupeře za pouhých 22 minut. Největší překvapení celého hracího dne se však stalo v zápase mezi brazilskými RED Canids a zástupci z Hong Kongu – PSG Talon. Brazilci předvedli naprosto čistou hru, kde svého soupeře v každém souboji absolutně vyškolili a bez jediné smrti v celém zápase si dokráčeli pro jednoznačné vítězství.

G2 vstoupili do MSI bezchybně, Brazilci zaskočili PSG


G2 poráží v prvním střetu rivala z LCS

V poslední skupině C, která je kvůli absence ruského regionu sestavená pouze ze tří týmů, musel náš evropský zástupce G2 Esports dnes odehrát dva zápasy. G2 si v obou zápasech vybudovali od začátku hry mírné vedení, které v obou zápasech pojistili Dragon soulou.

Klíčovým hráčem těchto zápasů byl Caps, který se svou Zoe a nestandartním pickem v podobě Anivie ukořisťoval většinu killů pro svůj tým. Tyto důležité výhry můžou znamenat dřívější postup do Rumble fáze, před kterou by si hráči mohli zkusit pár nových kompozicí ještě v samotné skupině. 

G2 vstoupili do MSI bezchybně, Brazilci zaskočili PSG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama