Hráč LEC týmu má Covid-19, podaří se Carzzymu zastavit rozjeté G2 Esports?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Hráč LEC týmu má Covid-19, podaří se Carzzymu zastavit rozjeté G2 Esports?

Hráč LEC týmu má Covid-19, podaří se Carzzymu zastavit rozjeté G2 Esports?

Honza Fremut

Honza Fremut

24. 6. 2022 15:30

Je tu druhý herní týden LEC! Jak se bude dařit týmu, který má hráče s covidem?

Reklama

Po napínavém prvním týdnu dnes večer začíná již druhý herní týden letního splitu evropské LEC! Stoprocentní bilanci si drží pouze jediný tým - G2 Esports, zatímco Misfits Gaming a Team BDS na svou první výhru stále čekají.


Bude se i nadále dařit G2 Esports, nebo je Carzzy a spol. zastaví? 

Jak již bylo řečeno výše, G2 Esports jsou po prvním super weeku jediný tým se skóre 3-0 a po právu jim patří první místo. Lze argumentovat tím, že na úvod letního splitu potkali pouze jediného soupeře, a to finalisty minulého ročníku Rogue, kterým se vstup do nového splitu nevydařil a s bilancí 1-2 jsou až na děleném sedmém místě. V prvním dni druhého herního týdne G2 Esports nečeká také žádné velké sousto, vždyť se potkají s Teamem BDS. BDS zakončili jarní split až na devátém místě a jejich nynější bilance v podobě 0-3 tak nikoho nepřekvapí. Tým ovšem před letním splitem udělal dvě změny a nové posily v podobě toplanera Agresiiva a supporta Erdota se budou chtít proti G2 Esports vytáhnout a dokázat, že do LEC patří.

V sobotu se G2 Esports utkají s Teamem Vitality, kde máme svého reprezentanta Carzzyho. Pro Vitality byl jarní split noční mírou. Tým složený z toho nejlepšího, co trh s volnými hráči nabízel, očekávání nevyplnil a v play-off skončil až na pátém místě. Před letní částí LEC tak došlo ke změně na pozici junglera a Vitality nyní zkouší své štěstí s korejským junglerem Haruem namísto Poláka Selfmadea. A zdá se, že změna to byla úspěšná. Po super weeku mají Vitality skóre 2-1 a patří jim dělené druhé místo. Kdo jiný by tak tedy měl pokořit G2 Esports, když ne tým plný zkušených hráčů toužících po znovudobytí svého respektu?  

Hráč SK Gaming má covid, tým odehraje své zápasy online

Nepříjemnou zprávu přinesl twitterový účet týmu SK Gaming před začátek druhého herního týdne. Toplaner Jankin "JNX" Bartels, dříve známý pod přezdívkou Jenax, pociťoval příznaky nákazy covid-19, na kterou byl následně positivně testován. Tým tak bohužel nebude schopen odehrát své zápasy offline z berlínského RIOT Games studia. Zbytek týmu se uchýlil do Berlin Magenta Facility, zatímco JNX bude hrát zápasy z domova, kde se z nákazy také zotavuje. SK Gaming zároveň přidali, že se JNX již cítí lépe a všichni věří, že se brzy vrátí v plné síle. 

SK Gaming se na úvod letního splitu podařilo porazit Team BDS, dva následující zápasy proti MAD Lions a Fnatic ovšem prohráli a drží se tak na děleném sedmém místě. V tomto týdnu je čeká Astralis, kterým patří druhá příčka, a poslední Misfits Gaming, kterým se doposud nepodařilo vyhrát jediný zápas. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama