Krab v řece nedostává správné poškození, Riot slibuje nápravu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Krab v řece nedostává správné poškození, Riot slibuje nápravu

Krab v řece nedostává správné poškození, Riot slibuje nápravu

Giry

Giry

5. 7. 2022 14:30

Některé schopnosti udělují poškození ještě před odebráním štítu.

Reklama

Každý zkušený hráč ví, že štít, který má na sobě krab v řece, lze vymazat jakýmkoli znehybňujícím efektem. Správně by měl tento štít zmizet ještě dřív, než se započítá poškození z použité schopnosti, jenže to nefunguje vždy.

Hráč, který na redditu vystupuje pod přezdívkou SoaringSwordFish vyzkoušel všechny schopnosti s CC efektem ve hře a zjistil, že asi třetina z nich neuděluje poškození po zmizení štítu, ale ještě před ním. Krabovi tak ve výsledku zůstane více životů, než by mělo. To může některé junglery značně zpomalit.

Autor příspěvku na Redditu vyzkoušel celkem 149 schopností s “hard CC” efekty, které zároveň udělují poškození. Zatímco ve 103 případech se poškození do kraba započítalo správně, 46 schopností udělilo poškození nejprve do štítu. Rozdělení podle typu CC efektu je vidět v této tabulce.

Krab v řece nedostává správné poškození, Riot slibuje nápravu

Chcete-li prostudovat podrobně, kterých postav se tato chyba týká, můžete se podívat na autorův výpis všech šampionů a jejich schopností.

Na Redditu se příspěvek dočkal značné pozornosti a to nejen mezi hráči. V komentářích se objevil také Riot GalaxySmash, který slibuje, že se na problém vývojáři podívají. Opravu ale nečekejme v nejbližších dnech, tento týden mají všichni pracovníci Riotu volno, proto se o týden prodlouží i doba současného patche.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama