Na pražskou Štvanici dorazí postavy z League of Legends
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Na pražskou Štvanici dorazí postavy z League of Legends

Na pražskou Štvanici dorazí postavy z League of Legends

Reibl

Reibl

20. 7. 2022 15:00

Dorazí i Youtuber Necrit a rozzáří hvězdu na pomoc hrdinným Star Guardianům!

Reklama

Už tento týden se plovárna Baden Baden na pražské Štvanici promění v kouzelné místo, které ovládnou magické postavy z oblíbené hry League of Legends. Speciální pětidenní program věnovaný Hvězdným Strážcům (Star Guardians) začíná 20. července. Návštěvníci se mohou těšit na unikátní uměleckou instalaci, věštkyni, která vyčte Vaši herní budoucnost přímo z hvězd, automat plný odměn, live vystoupení DJ a cosplayerů či origami workshop. Vstup na akci je zdarma.

Na pražskou Štvanici dorazí postavy z League of Legends

V Praze se rozzáří nejjasnější hvězda na pomoc hrdinným Hvězdným Strážcům. Hvězdná instalace bude svítit jako maják naděje a přátelství pro všechny fanoušky League of Legends, anime, cosplayů a příběhů o středoškolácích, kteří bojují za záchranu vesmíru. Okolo instalace bude pro návštěvníky připraven zábavný program. Na něj se mohou těšit od 20. do 24. července vždy od 18:00 do 22:00. Během pátečního večera bude u hvězdné instalace natáčet vlog také jeden z největších českých League of Legends youtuberů, Necrit. V sobotu pak proběhne velký sraz cosplayerů a v neděli si herní vývojář Riot Games připravil letní párty s DJem.

„Letošní téma Hvězdných strážců je zaměřeno na lidské vztahy - sílu naděje, která překonává strach a pochybnosti a spojuje přátele. Chtěli jsme ji uvést v život pomocí hvězdné instalace a prostoru pro fanoušky League of Legends a anime, aby mohli sdílet své vášně se svými blízkými a bavit se v neformálním prostředí. Je to také příležitost poznat nové přátele, kteří také hrají League of Legends. Doufáme, že herní komunita v Praze bude společně sdílet nezapomenutelné chvíle," říká Andreea Ivanescu, Senior Brand Manager Eastern Europe společnosti Riot Games..

Vstup na akci je zdarma a všechny důležité informace najdou návštěvníci na oficiálním instagramovém profilu League of Legends pro Českou republiku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama