Nábor nových Tryharďáků - krok první
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Nábor nových Tryharďáků - krok první

Nábor nových Tryharďáků - krok první

Giry

Giry

16. 8. 2017 18:10

Hledáme posily a nejen redaktory.

Reklama

EDIT: NÁBOR UKONČEN

Díky všem, kteří se nebáli, a ozvali se s nabídkou spolupráce. Během následujícího víkendu (26. a 27. 8.) vyberu nové posily a dám vědět všem zájemcům, jak dopadli. Ještě jednou díky a sledujte dál Tryhard (nově i na instagramu)!


Pokrok nezastavíš! To platí i u nás. I my se nadále rozšiřujeme a potřebujeme další posily. A tentokrát nemluvíme jen o redaktorech.

Koho hledáme?

Především hledáme každého nadšence - hráče, které bude bavit malá brigáda v herním prostředí. Všichni, kdo žijí herním světem, jsou u nás vítáni. Pokud potřebujete svou roli na Tryhardu trochu specifikovat, hledáme tyto posily do týmu:

REDAKTOŘI

  • Chtěli byste psát články pro tisíce hladových očí našich čtenářů? Ovládáte výborně naší mateřštinu a umíte anglicky? Jste kreativní a máte nápady na vlastní články, které byste rádi psali? Pak jste pro nás ideální posila.

SPRÁVCE AKTIVITY WEBU A SOCIÁLNÍCH SÍTÍ

  • Trávíte na internetu většinu svého volného času? Umíte zůstat v klidu za všech okolností a nevadí vám odpovídat na stejnou otázku stále dokola? Vyznáte se ve světě League of Legends a neunikne vám žádná novinka? Znáte LoLkařskou komunitu a víte, co ji zajímá? Přesně vás hledáme.

GRAFIK A EDITOR VIDEÍ

  • Plánujeme do budoucna různé aktivity zahrnující obrázky, videa, streamy apod. A k tomu samozřejmě potřebujeme někoho, kdo se v podobných věcech vyzná. Troufáte si?

Pokud nemáte čas, neumíte anglicky či z nějakého jiného důvodu prostě nemůžete nebo nechcete pomoct, podpořte nás alespoň nepřímo. Oceníme každý hlas v anketě křišťálová lupa, zabere to jen pár kliků. Děkujeme! Pro hlasování klikni sem.

A navíc jak se píše v nadpisu, jedná se o první krok. V druhé části náboru, která proběhne za pár týdnů, třeba tam najdete pozici přímo pro vás.

Komu napsat?

Pokud se chcete na příští měsíce a roky upsat Tryhardu (zde si představte Teemův ďábelský smích), napište mi email na vojtech.hajek@tryhard.cz a jako předmět zadejte "Posila Tryhard" bez uvozovek. Do emailu prosím napište:

  • Své jméno, věk a krátké představení
  • Pozici, o kterou byste měli zájem
  • Svoje časové možnosti
  • Jakákoli zajímavost co by vám mohla pomoci (Umíte korejsky? Znáte se s Bjergsenem?)

Slibuji, že na každý email odpovím. Pravděpodobně se tak stane na konci příštího týdne. Těším se na vás!

Giry - šéfredaktor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama