Nakupte výhodně RP do League of Legends přes Herní-kupony.cz
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Nakupte výhodně RP do League of Legends přes Herní-kupony.cz

Nakupte výhodně RP do League of Legends přes Herní-kupony.cz

Giry

Giry

27. 1. 2022 15:15

Pořiďte si nové skiny za super ceny

Reklama

Čínský lunární rok je doslova za rohem a Riot games si k této události už tradičně připravil speciální nabídku nových skinů inspirovaných čínskou mytologií. Za super ceny si je můžete pořídit na Herni-kupony.cz.

Riot Points za výhodné ceny

Pořízení RP do League of Legends je na Herních kuponech výhodnější než u jiných distributorů. Při nákupu přes mobilní telefon můžete získat až o 50% více RP než při platbě mobilem u Riotu. Je to tím, že Herní kupony jsou česká společnost, která má smlouvu u domácích operátorů. Poplatek za platbu telefonem je tak mnohem nižší než v Riot Games Store. Na výběr jsou dárkové poukazy za 250 Kč (1280 RP) a 500 Kč (2680 RP).

Platnost kuponu ve všech hrách od Riotu

Poukaz na RP využijete kromě League of legends ve všech hrách od Riot Games jako Teamfight Tactics, Legends of Runeterra nebo Valorant. V případě využítí RP v jiných hrách se kupon převede do měny podle hry, ve které jej uplatníte. Například ve Valorantu tedy dostanete za 500 Kč 1875 RP.

Nakupte výhodně RP do League of Legends přes Herní-kupony.cz

Nakupujte bez platební karty

Výhodou nákupu na Herní-kupony.cz je platba bez nutnosti použít platební kartu. Vybrat si můžete z několika platebních metod. Kromě platby mobilem nechybí ani volba klasickým bankovním převodem, platby kartou nebo hotovostí.

Aktivace během pár vteřin

Po zaplacení vám kupon přijde ihned na e-mail. Jestli poukaz chcete pořídit jako dárek, můžete zvolit z několika dárkových vzhledů, který vám pak bude zaslán poštou ve fyzické podobě nebo si dárkový vzhled vytisknete jednoduše sami z e-mailu.

Pro hráče ze Slovenska

Pokud nakupujete ze Slovenska, zvolte si slovenský kupon do League of Legends, kde RP do LoLka seženete buď za 10 € (1380 RP) nebo za 20 € (2800 RP). Možnosti způsoby platby i doručení jsou na Slovensku stejné jako v České republice.

Proč si pořídit RP do LoLka na Herní-kupony.cz?

  • ušetříte díky lokálním platebním metodám
  • zpracování plateb probíhá nonstop
  • bez skrytých poplatků
  • česká podpora po telefonu, na FB i na e-mailu
  • platba i bez použití platební karty

 

Nakupte výhodně RP do League of Legends přes Herní-kupony.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama