Nejlepší TFT týmy pro patch 11.11
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT týmy pro patch 11.11

Nejlepší TFT týmy pro patch 11.11

Reibl

Reibl

1. 6. 2021 13:00

Přehled týmových kompozic pro patch s magickým označením 11.11.

Reklama

Vítejte u dalšího přehledu zajímavých týmových kompozic do TFT. Dnes se opět podíváme na tři týmy, které by vás měly dostat o něco výše. V Patchi s magickým označením 11.11 došlo hned na několik balančních úprav, což se promítlo v lehké změně mety. Bez dalšího otálení se pojďme podívat na vybrané týmy.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.11

Třída Abomination dostala v posledním patchi buff, zejména samotný Sion. Není proto divu, že se tato třída probojovala na špici v kompozici, kde stačí pouhé 3 zombie postavy k úspěšné exekuci a dobrému umístění. V úvodní fázi hry budete mít největší problém najít Nunua, který patří mezi tier 3 postavy. Zároveň je nezbytný po sesbírání čtveřice brawlerů. Právě tato třída je druhým nosným bodem celé kompozice.

V úvodní fázi proto počítejte s tím, že poškození nebudete mít mnoho. Sett a Warwick vám dodají potřebnou frontlinku, mezitím co vaším prvním carry bude Kalista. Vaší strategií se stane Slow Roll. Zejména trojhvězdičkový Sett se správnými předměty hodně štípe. Tyto předměty přehodíte s Kalisty, jakmile získáte Nunua, Branda i Ryze. Zbytek doplníte Brawlery a dvěma Revenanty.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.11

U Revenantů ještě zůstaneme. Kombinace s Invokers totiž funguje velmi dobře. Úvodní fáze hry bude spočívat v získání Syndry, dalšího carry v podobě dvojice Legionnaire postav (Riven a Aatrox) a silné frontlinky s Leonou a dalším knightem. Využít kromě Threshe můžete například Nautila.

Později svůj tým rozšíříte o další Revenant a Invoker postavy. Ty jsou z velké většiny drahé, na druhou stranu nemusíte cílit na 9. úroveň. Postačí vám totiž jen osm šampionů. Ve výsledné kompozici se objeví čtveřice legendárních postav, které nejsou lehké na sehnání. Chce to tedy trpělivost a dobré finanční zázemí do finální fáze hry. Odměnou vám bude velice silná kompozice vedená samotným Garenem.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.11

Poslední dnešní tým bude opět dost tanky. Tentokrát se opře o třídy Knight a Redeemed. Start je prakticky identický s předchozí strategií a máte tak po nasbírání několika úvodních postav na výběr. Výhodou této kompozice je, že nevyžaduje tolik legendárních postav.

Sestavování Knightů se po sehnání Threshe a Nautila na chvíli zastaví. Dalšími v pořadí jsou totiž Taric a samotný Garen. Mezitím se soustřeďte na sehnání Redeemed postav. Zejména Lux, Syndry a Leony. Poslední zmíněnou dvojici časem vyměníte za Kayle a Rell. Při rozestavění myslete na schopnost Rell a vždy ji umístěte na roh vaší kompozice. Naopak Kayle chcete uchránit v zadních řadách a dát ji ty nejlepší předměty. Stane se tak vaším lategame carry. Vzhledem k povaze týmu bude mít dostatek času zvýšit si rychlost útoků pomocí ragebladu a svými křídly postupně vymete celou hrací desku.

Tento tým funguje nejlépe se standardní strategií šetření zlata. Šestou úroveň chcete mít v kole 3-2, další pak ve 4-1 a osmou v 5-1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama