Nejlepší TFT týmy pro patch 11.13
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT týmy pro patch 11.13

Nejlepší TFT týmy pro patch 11.13

Ajkaaa

Ajkaaa

30. 6. 2021 16:00

Jaká je vaše volba mezi zlem a dobrem?

Reklama

TFT oslavilo 2 roky, a jak jsme zmínili v posledních patch notes, hraním alespoň jedné hry v těchto dnech (mezi 23. červnem a 7. červencem) získáte novou Malou legendu! Už máte tu svoji? Jestli ne, co takhle se na to vrhnout a vyzkoušet rovnou jeden z následujících týmů?


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.13

Přestože se v posledních dvou topkách objevila třída Abomination, dnes tomu tak nebude. Neznamená to ale, že už není silná. Pro změnu se na zoubek mrkneme kompozici šesti Dawnbringers v čele s Karmou a Garenem.

S tímto týmem nejde o žádné hyper-rollování, ani slow roll. Strategie je standardní, šetříme si zlaťáčky, kupujeme Dawnbringery a sem tam i nějakou tu zkušenost, abychom po fázi 5-1 už stihli být na úrovni 8 a hledat Garena s Volibearem. Tuto stranu dobra můžete začít stavěním Redeemed šampionů. Ti jsou sami o sobě také silní, a jestliže s nimi začnete a narazíte na Vel’Koze dříve, než Karmu, vaše cesta by měla stále směřovat k nim. Dbejte také na předměty, tento tým vyžaduje hodně AP pozornosti pro samotnou Karmu v podobě Jeweled Gauntlet a Rabadonu, který se dá také nahradit Infinity Edge pro více kritických zásahů.

Třída Dawnbringers je silná sama o sobě díky svému bonusu – jakmile jejich zdraví poprvé padne pod 50%, velkou část si obnoví a bojují dál, jakoby se nic nestalo. To jim dovoluje o dost déle přežívat. I tak ale využijte tanky neboli defenzivní předměty na Garena či Gragase.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.13

Na opačné straně se nám v žebříčku objevují Nightbringer Dragonslayers. Hráči stejně jako v minulém setu rychle našli cestu, jak využít Yasua na zlaté úrovni se třemi předměty.

Narozdíl od Duelistů v minulém setu však nejde Yasua vylepšit přes slow-roll, jelikož je to Tier 3 šampion. Také vám tedy půjde o šetření a investování raději do zkušeností, než hledání šampionů. Dbejte však na předměty, a to několik luků pro Rapid Firecannon a Hurricane, které jsou pro Yasua dost důležité. Defenzivní částí tohoto týmu jsou samotní Dragonslayers, hlavním tankem je tedy Mordekaiser. Ten kromě Warmog’s Armor a Bramble vest umí také využít Hextech Gunblade pro léčení svou schopností. Kvůli Mysticům se zde objevuje Lulu, na poslední úrovni tým lze obohatit však také o Kindred, jejíž schopnost umí v boji nepřítele pěkně rozhodit a vám získat nějakou tu vteřinu navíc.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.13

O Redeemed si dnes povíme docela stručně, jelikož je to třída, která se mezi nejsilnějšími drží už nějakou tu dobu, avšak pokaždé se malinko obmění. V poslední topce například najdete verzi s Garenem a Kindred. V obou případech dominuje týmu Vel’Koz s obří dávkou AP, v této kompozici ale hrají roli i Invokers. Tato třída přidává všem spojencům manu navíc při každém útoku.

Standardně tedy šetřete, kupujte Leonu, Syndru, Varuse, dokud nenarazíte také na Lux a další. Po fázi 5-1 už byste měli pomalu mít celý tým složený z 6 Redeemed, dvou Invokers a “třešničkou” na závěr je Volibear – druhý Revenant. Na kolotočích a ve zbrojnici jděte často pro kapku a to i pro Shadow, protože Vel’Koz umí využít Hand of Vengeance. Pro rychlejší útoky (a tím více štítů) není od věci dát Lux Guinsoo’s Rageblade a také Archangel’s Staff složenou z kapky a AP. O přední linii se tedy nakonec stará Leona, Volibear a Rell, kterou stavte mimo ostatní šampiony, aby mohla nejlépe využít svou schopnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama