Nejlepší TFT týmy pro patch 11.17
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT týmy pro patch 11.17

Nejlepší TFT týmy pro patch 11.17

Ajkaaa

Ajkaaa

31. 8. 2021 17:00

Redeemed jsou opět na vrcholu?

Reklama

V posledním patchi se dostala k reworku třída Sentinel a nemalý buff dostala Kayle ze třídy Redeemed. To se projevilo v metě a dnes se podíváme na kompozice, ve kterých se zmíněné jednotky a třídy objeví. Také se opět dotkneme Abomination s jejich Monstrosity – Sionem. Nezbývá než se na to vrhnout!


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.17

Po oblíbených Abomination Draconic, o kterých jsme se zmínili dříve (a s velkou pravděpodobností jsou stále hratelní), přichází další obměna této kompozice a tentokrát ji můžete najít pod názvem Abomination Redeemed či Revenant Abom.

Klíčovými postavami jsou zde Vel’Koz a Fiddlesticks, kteří zaručují dostatečné poškození, zatímco je brání zbytek týmu (... a Fiddlestickse jeho Revenant pasivka). K těmto postavám byste se měli dostat nejpozději na úrovni 8 ve fázi 5-1 při standardním šetření zlaťáků. Nezapomínejte, že předměty, které dáte na Abomination postavy, potom náhodně využije vyvolaná Monstrosity. Proto je dobré na Nunu a Willumpa hodit něco defenzivního, jako je Sunfire Cape a dále jsou důležité Ionic Spark a Frozen Heart či Morellonomicon na Fiddlestickse.

Ačkoliv je vaším tahounem týmu Vel’Koz, nenarazíte na něj ihned. Proto je dobré jej zatím nahradit jinou postavou, např. Zyrou (ta ráda padá už z PvE kol) a předměty zatím skládat na ni. Aktivuje se tak zatím Spellweaver bonus společně s Brandem. Stavění týmu zakončuje legendární postava Volibear – váš třetí Revenant, jehož schopnost zajišťuje AoE CC efekt, takže získáte pro mágy v zadní linii dost času na seslání schopností. Dávejte si však pozor na assassiny!


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.17

Redeemed. Stejná třída jako v předchozí kompozici, tentokrát ale bonus o šesti jednotkách, nikoliv třech. Podle poslední aktualizace se hráči ihned chopili příležitosti opět hrát Kayle.

Ekonomika je standardní, neuškodí však ponechat nějaký ten zlaťák v early pro “trojkového” Aatroxe či Leonu, ať je vaše přední linie o to silnější. Důležitá je však Kayle a Volibear, takže to s utrácením nepřehánějte, abyste nemuseli později litovat. Hra je poměrně jednoduchá v tom, že můžete “prostě kupovat Redeemed postavy” a do toho nezapomenout na Rell a Fiddlestickse. Při kolotočích utíkejte pro BF swordy či luky. Kayle totiž meče využije rovnou 3 (viz obrázek – Deathblade, Guardian angel) a rychlost útoků je tak trochu její druhé jméno.

Defenzivní předměty je nejlepší skládat na Rell či Volibeara, opět jde hlavně o sledování protivníků proto, aby vám nezabili Kayle hned na začátku. Pečlivě tedy skládejte jednotky na desku a počítejte s různými překážkami jako je Zephyr nebo takový dobře postavený Viego.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.17

Ačkoliv jde o třídu, která má od začátku velký potenciál, v naší topce se objevuje poprvé. Ano, bavíme se o třídě Sentinel.

Do této kompozice se můžete pustit s podobným scénářem jako v minulém týmu – vidím Sentinela = kupuju. Pozor si ale dejte na předměty, které se vám pomalu skládají na lavičce. Sentinelové přímo žízní po síle a léčení útoky. Tedy alespoň Akshan a Lucian. Tito dva budou hlavní hvězdy této party.

Plné Sentinel kompozice tedy není nejsnazší dosáhnout a ještě těžší je to s “dokonalými” předměty pro vaše postavy (viz obrázek), ale jakmile máte dost tanky Galia a Pyke omráčí několik nepřátelských šampionů, má Lucian v podstatě volnou cestu ke střílení. Hand of Justice mu pomáhá se každou ranou léčit a podobně je na tom Akshan, který se schopností vrhá dopředu, ale léčí se Bloodthirsterem. Další léčení zajišťuje Rakan.

Poznámka autorky: Nebojte se prohrávat. Loss streak zajišťuje spoustu zlaťáků a někdy vlastně nevadí, když se nějakou chvíli nedaří. Při hraní této kompozice jsem přešla z loss streaku na win streak a byla první asi s 20 životy. Důležité je nikdy to nevzdat!


Tak co, zkusíte nějaký z týmů? Podělte se s námi o vaše herní zážitky a strategie v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama