Nejlepší TFT týmy pro patch 11.19
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT týmy pro patch 11.19

Nejlepší TFT týmy pro patch 11.19

Ajkaaa

Ajkaaa

29. 9. 2021 13:30

Ironclad jednotky v celé své kráse na většině desek?

Reklama

Vítejte u další části Nejlepších TFT týmů! Poslední aktualizace přinesla rework Dravena, což se odrazilo v pomyslné tabulce nejlepších týmů – tohoto vousatého chlapíka s párem seker potkáte pravděpodobně v každé hře. Tak proč se nepodívat s jakými jednotkami ho kombinovat? Mimo Ironclad a Forgotten jednotky se vrátíme také k Sentinelům.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.19

Jedním ze způsobů, jak Dravena zahrát, jsou Ironclad Legionnaire. Tento tým začínáme se třemi Sentinel a Skirmisher a postupně jednotky vyměňujeme. Všechny předměty pro Dravena tak můžete od začátku skládat na Olafa.

Ekonomická strategie je v tomto případně naprostý standard – moc neutrácejte hledáním jednotek, hlavní postava, kterou se hodí mít na 3. úrovni je Irelia, která pak společně s defenzivními předměty nejenže dlouho přežije, ale přes svoji částečnou nesmrtelnost také rozdá hromadu poškození a dokáže zabít několik nepřátel, i když z vašeho týmu zůstane jediná naživu. Pokud ve výběru Radiant předmětů nebude žádný vhodný pro Dravena, určitě sáhněte právě po tom pro Ireliu. Ve fázi 5-1 už chcete být na 8. úrovni a hledat Garena – vašeho posledního, 4. Knighta.

Co se týče předmětů, kromě těch zobrazených výše se hodí dát Dravenovi i nějaký lifesteal, jako dává např. Bloodthirster, nutností to však není, jelikož mu tuto schopnost zajišťuje právě třída Legionnaire. Naprostým klíčem pro něj je Guinsoo’s Rageblade, který mu umožňuje házet jednu sekeru za druhou, čímž (schovaný za vaši velmi silnou přední linii) jednoduše zastaví jakéhokoliv nepřítele. Pozor si dávejte na assassiny, kvůli nim je dobré dát např. Jaxe dozadu, aby odlákal pozornost zabijáků od Dravena.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.19

Forgotten Rangers jsou tým, kterým se malinko vracíme k první části setu Reckoning, kdy se na většinu těchto jednotek nedalo dopustit. Tahounem je Tier 1 šampion Vayne a tank Hecarim.

Jde o docela jednoduchou kompozici, ve které nemusíte moc spoléhat na štěstí v získávání legendárních postav, stačí vám vlastně pouze 7 jednotek. Místo šetření peněz na osmou úroveň ve fázi 5-1 tak budete slow-rollovat (utrácet zlaťáky nad 50) na úrovni 4 a 5. V této části totiž máte největší šanci vylepšit Vayne a Hecarima na 3 hvězdičky. Tým dále doplníte o 2 Knighty – Nautiluse a Threshe, Miss Fortune jako druhého Rangera a nakonec Rell.

Nejdůležitějšími předměty pro Vayne jsou ty, které dodávají rychlost útoků a pak kritické magické poškození – Jeweled Gauntlet. Veškeré defenzivní předměty ponese Hecarim, no a kdyby se vám podařilo získat navíc Zeke’s Herald, s radostí se ho ujme Miss Fortune.


Nejlepší TFT týmy pro patch 11.19

Je to už nějaký ten týden, co se nadvlády na deskách ujal Lucian s Akshanem – tým třídy Sentinel se nám v “topce” nedávno objevil. Vracíme se k němu s jedinou změnou – předměty pro Luciana. Opět chci apelovat na to, abyste si hlídali předměty. Možná vám v obchodě chodí jeden Sentinel za druhým, ale pokud na lavičce nemáte ani jeden B.F. Sword, nemá moc smysl se pro tuto kompozici rozhodnout.

Pokud jste však naskládali všechny důležité předměty, pořádně si šetřete a na úrovni 8 je nejdůležitější najít Akshana. Takový “dvojkový” Akshan umí společně se zbytkem týmu jednoduše vyhrát každý zápas a je mu docela jedno, jak nepřítel svoje postavy rozestavil. Svou schopností se dostane kamkoliv. Léčení v tomto týmu zvládá Rakan a CC efekty zase Senna, Pyke a Galio.


Líbí se vám některý z týmů a zkusili jste jej? Pochlubte se v komentářích jak se vám dařilo!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama