Největší lolkový turnaj v Česku a na Slovensku je tu! Kvalifikace na Prague Champs startuje už zítra
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Největší lolkový turnaj v Česku a na Slovensku je tu! Kvalifikace na Prague Champs startuje už zítra

Největší lolkový turnaj v Česku a na Slovensku je tu! Kvalifikace na Prague Champs startuje už zítra

Reibl

Reibl

20. 5. 2022 10:00

Celou kvalifikací vás na streamu provede Xnapy.

Reklama

Posledních pár hodin zbývá do startu otevřené kvalifikace na Prague Champs. Největšího českého LoL eventu se stále můžete zúčastnit a kromě možnosti zahrát si proti nejlepším týmům o 200 000 korun získáte také slevu na vstupné. Jeden tým navíc vyhraje speciální zážitek ve formě bootcampu v zázemí organizace eSuba.

Přihlášky do otevřené kvalifikace na Prague Champs běží do sobotních 13:00, stále tedy máte čas se přihlásit na tomto odkaze. Pokud se vám kvalifikace podaří a postoupíte jako jeden ze čtyř týmů, vyzvete ve finální části jeden z pozvaných celků – Dynamo Eclot, Entropiq, eSuba a SINNERS. Vítězové těchto duelů si zahrají na samotném Prague Champs před obřím publikem.

Otevřená kvalifikace se odehraje o víkendu 21. a 22. května. První zápas začne v sobotu v 15:00. Pokud nestíháte, nebo nemáte tým, nezoufejte. Celou akci si vychutnáte taky na streamu Xnapyho, kde budete moct fandit svým favoritům.

Na jeden náhodně vylosovaný tým z kvalifikace navíc čeká unikátní zážitek v podobě víkendového LoL bootcampu v gamingové vile s týmem eSuba a profi trenérem. Grafik vám navrhne loga, získáte dresy s přezdívkou a samozřejmě i týmové fotografie. Okusíte tak život profesionální hráče League of Legends.

Na všechny týmy přihlášené do kvalifikace navíc čeká bonus v podobě 50% slevy na vstupenku na Prague Champs. O další důvod navíc, proč zkusit štěstí v kvalifikaci.

Prague Champs se odehraje 18. a 19. června v o2 Universe v Praze, vstupenky můžete kupovat v síti Ticketmaster. Největší domácí League of Legends akci pořádají Mastercard a Komerční banka, které nabízejí unikátní lolkařské karty s Jaycem, Ornem, Kai’Sou a dalšími postavami ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama