Niceboy ORYX K445 Element – základ pro každého hráče
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Niceboy ORYX K445 Element – základ pro každého hráče

Niceboy ORYX K445 Element – základ pro každého hráče

Giry

Giry

17. 12. 2021 07:00

Dobrá klávesnice je základem požitku ze hry, maximálního výkonu a rychlých reakcí.

Reklama

Dobrá klávesnice je základem požitku ze hry, maximálního výkonu a rychlých reakcí. Vybavit se mechanikou za rozumnou cenu můžete i s Niceboy a modelem ORYX K445 Element.

Elementární součást. Zhruba nějak takto by se dala popsat role klávesnice v počítačovém setupu. Každé stisknutí klávesy vás může dělit od nešťastné smrti, prohraného zápasu nebo pokaženého závodu. Právě proto je klávesnice základ, zvláště ta mechanická. Niceboy nyní rozšiřuje své portfolio o nový model ORYX K445 Element, který představuje vstupenku do světa mechanik.

Niceboy ORYX K445 Element – základ pro každého hráče

Základem ORYX K445 Element je kvalitní kovové tělo schopné odolat i výlevům emocí při více či méně úspěšné hře. V precizně vyvedených výřezech hliníkové konstrukce se ukrývají mechanické spínače Goro RX s životností až 50 milionů stisků. Jde o lineární typ spínačů vhodný zejména k hraní, ale rozhodně se neztratí ani při psaní delšího románu.

Niceboy ORYX K445 Element – základ pro každého hráče

Ke spínačům se váže také praktická funkce N-Key Rollover. Klávesnice tedy disponuje 100% Anti-Ghostingem, a zaznamená tak i panické stisknutí velké řady kláves při napínavém herním momentu. Tuto funkci doplňuje možnost uzamknout Windows klávesu. Při hraní rozhodně nechcete, aby vás otravovala Windows nabídka.

Samozřejmě nechybí stylové RGB podsvícení s řadou různých efektů a možností upravit jas. Díky tomu na klávesnici uvidíte i při nočních herních štacích a přes den krásně doplní váš sladěný setup.

Niceboy ORYX K445 Element – základ pro každého hráče

Niceboy ORYX K445 Element boduje i detailem v podobě průhledných sekundárních popisků tlačítek. Na ty výrobci často zapomínají, a jejich podsvícení tak rozhodně není samozřejmé.

V řadě funkčních kláves tak najdeme celkem 12 multimediálních tlačítek, které lze využít přes FN klávesu. Najdou využití nejen u multimédií, kde si můžete v rychlosti pozastavit nebo přeskočit písničku, ale i jako zkratka například do mailového klienta. ORYX K445 Element tak využijete i při práci.

Niceboy ORYX K445 Element – základ pro každého hráče

Vše završuje kvalitní opletený kabel o délce 1,5 metru a podpora Plug & Play bez nutnosti stahovat ovladače. Klávesnici zkrátka zapojíte a okamžitě funguje.

Klávesnice ORYX K445 Element ukazuje, že mechanické modely nemusí stát tisíce korun. Konkurence v této cenové hladině prodává modely, které dělají řadu kompromisů. Zde nehledejte kompaktní rozložení, ale naopak plnohodnotnou nadílku 104 kláves připravených na zábavu i práci. Kovová konstrukce, lineární spínače s dlouhou životností, RGB podsvícení a N-Key Rollover dělají z K445 Element ideální vstupenku do světa mechanik. Po jejím vyzkoušení už nebudete chtít na membránovou klávesnici ani sáhnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama