Nová šampionka: Vex, the Gloomist
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nová šampionka: Vex, the Gloomist

Nová šampionka: Vex, the Gloomist

Giry

Giry

7. 9. 2021 15:18

Teaser na novou šampionku jsme už viděli, nyní jsou na řadě schopnosti.

Reklama

Novou šampionku Vex a její povahu znuděné puberťačky jsme si už prohlédli v teaseru před pár dny. Nyní Riot odhalil i její schopnosti.

Pasivka – Doom n’ Gloom

  • Doom: Základní schopnosti Vex (po uplynutí cooldownu) přeruší skoky nepřátel a udělí jim fear.
  • Gloom: Kdykoli nepřátelský šampion skočí nebo skluzne (dash, blink...), bude označen znamením Gloom. Útoky Vex proti takto označeným nepřátelům zničí znamení Gloom, udělí bonusové poškození a sníží cooldown Doomu.

Q – Mistral Bolt

  • Vex vyhodí vlnu, která udělí magické poškození do nepřátel, kterými proletí. Po krátké prodlevě vlna zrychlí, ale je užší. Pomocí této schopnosti lze detonovat znamení Gloom.

W – Personal Space

  • Vex získá štít a vytvoří kolem sebe výboj, který udělí poškození do nepřátel kolem. Pomocí této schopnosti lze detonovat znamení Gloom.

E - Looming Darkness

  • Stín Vex odlétne do cílové lokace a postupně se zvětšuje. Jakmile dorazí na určené místo, udělí magické poškození všem zasaženým nepřátelům, zpomalí je a označí je znamením Gloom.

R – Shadow Surge

  • Stín se rozletí vpřed, udělí poškození prvnímu zasaženému nepřátelskému šampionovi a označí ho. Vex může použít shopnosti znovu a tím se přitáhnout k označenému cíli a udělit další poškození.
  • Pokud cíl zemře během krátké chvíle od zásahu touto schopností, může Vex použít R znovu během několika následujících vteřin.

Přehled schopností ve videu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama