Nová šampionka: Zeri
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nová šampionka: Zeri

Nová šampionka: Zeri

Giry

Giry

7. 1. 2022 16:45

Elektrická slečna ze Zaunu odhaluje svoje schopnosti.

Reklama

První přírůstek mezi šampiony v roce 2022 je tady. O Zeri už víme dlouho, ale až nyní Riot odhalil její schopnosti.

Pasivka – Living Battery

  • Zeri se pohybuje rychleji pokaždé, když získá štít. Pokud zaútočí na šampiona se štítem, absorbuje jeho energii a získá štít sama.

Q - Burst Fire

  • Pasivní část: Základní útoky Zeri udělují magické poškození, zvyšují se s AP a považují se za schopnosti. Při pohybu a používání této schopnosti Zeri ukládá energii. Při plném nabití udělí její základní útok bonusové poškození a zpomalí cíl.
  • Aktivní část: Zeri vystřelí sedm nábojů, první z nich aplikuje on-hit efekty. Cooldown je vždy stejný jako prodleva mezi základními útoky.

W - Ultrashock Laser

  • Zeri vystřelí elektrický výboj, který zpomalí prvního zasaženého protivníka a udělí mu poškození. Pokud střela zasáhne neprostupný terén, vyšle střelu na velkou vzdálenost z místa kontaktu s terénem.

E - Spark Surge

  • Zeri skočí na krátkou vzdálenost a její 3 následující útoky prochází zasaženými protivníky. Pokud Zeri skočí do neprostupného terénu, přeletí ho. Cooldown schopnosti se snižuje se zásahem nepřátelských šampionů útoky nebo schopnostmi.

 R - Lightning Crash

  • Zeri udělí poškození do všech nepřátel okolo a nabije se. Během nabití uděluje zvýšené poškození, rychlost útoků a rychlost pohybu. Útoky do nepřátelských šampionů obnovují trvání schopnosti a přidávají další stack k bonusové rychlosti pohybu. Během nabití navíc se schopnost Q – Burst Fire změní na trojitou střelu, letí rychleji a odráží se na protivníky poblíž. 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama