Podpořte charitativní stream esportového projektu LOBBY od studentů zlínské univerzity
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Podpořte charitativní stream esportového projektu LOBBY od studentů zlínské univerzity

Podpořte charitativní stream esportového projektu LOBBY od studentů zlínské univerzity

Giry

Giry

3. 2. 2022 06:00

Sledujte stream LOBBY a pomozte zvířatům ve zlínském útulku.

Reklama

Útulek pro zvířata v nouzi Zlín Vršava netradičním způsobem podpoří studenti z projektu LOBBY. V sobotu 5. února od 13:00 hodin proběhne charitativní stream s bohatým programem. Celá akce je pořádána ve spolupráci s neziskovým projektem Němá tvář pod záštitou Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

První ročník charitativního streamu, na kterém se sejdou menší či větší streameři aby pomohli vybrat peníze na podporu útulku, organizují studenti z projektu LOBBY, který zastřešuje studijní předmět Komunikační agentura (KOMAG) na Fakultě multimediálních komunikací (FMK). „Těší nás, že se nám podařilo spojit síly s neziskovým projektem Němá tvář a společně tak za podpory fakulty můžeme finančně pomoci tím, co je nám blízké a co děláme rádi.“ uvedla manažerka projektu Natálie Durčáková.

Pozvání přijal i Radek ‘Attack’ Baďura, YouTuber s více jak 330 tisíci odběrateli, který se bude živého vysílání účastnit. „Na stream se opravdu těším, pomůžeme dobré věci a zároveň se budeme bavit. Je důležité hledat nové možnosti, jak pomoci těm nejzranitelnějším, tedy zvířatům z útulků. Jsem nadšený z toho, že mne LOBBY oslovilo a já mohu být součástí této události. Uvidíme, co to přinese,“ říká Attack. Obsahem živého přenosu bude především hraní her, jako je například Minecraft, a také hry z dílny herního studia Riot Games. Sledující se mohou těšit i na rozhovory s hosty. 

Podpořte charitativní stream esportového projektu LOBBY od studentů zlínské univerzity

Celý výtěžek z akce poputuje ihned po skončení živého přenosu do Útulku pro zvířata v nouzi Zlín Vršava. „Jsme vděční, že se studenti snaží hledat nové způsoby jak útulku pomoci, jsme za to opravdu rádi,“ uvedla provozovatelka zlínského útulku Eva Poiselová.

Bližší informace najdou zájemci na facebookové události na adrese bit.ly/charitativni-stream nebo na sociálních sítích LOBBY.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama