Přichází VALORANT East: United v režii Polské Esportové Ligy
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Přichází VALORANT East: United v režii Polské Esportové Ligy

Přichází VALORANT East: United v režii Polské Esportové Ligy

Giry

Giry

27. 1. 2022 15:00

Pro všechny evropské fanoušky VALORANTu přichází vzrušující období.

Reklama

Pro všechny evropské fanoušky VALORANTu přichází vzrušující období. Konec roku 2021 byl naplněn neuvěřitelnými emocemi během honby za titulem v turnaji World Championship, který nakonec ovládl tým Ascend. Nyní nastal čas otevřít brány profesionálnímu rozvoji nových hárčů z Polska a severovýchodní Evropy. Je čas na VALORANT East: United!

Profesionalita na dosah ruky

Celá soutěž je pečlivě připravena a začleněna v systému profesionálních soutěží ve střílečce od Riot Games. VALORANT East: United je vstupní brána pro všechny hráče, kteří hledají svou cestu do velkého světa esportu. První krok je snadný: stačí se připojit k HUBu a hrát. To je vše – zbytek bude záviset na vašich dovednostech a nasazení.

Hráči s velkým „H“

Svou cestu zahájíte v doprovodu tisíců hráčů. Všichni sdílí stejný cíl: hrát lépe, být úspěšnější, stoupat stále výš na žebříčk. Toho lze dosáhnout jak při hraní sólo, tak se svými přáteli při společném zápolení v týmovém HUBu. Úspěšným hraním v týdnu si vysloužíte místo ve víkendovém finále, kde se budou udělovat body za dosažená umístění. Klasifikace, která takto vznikne, je klíčem k pozvánce do měsíčních finále a finále splitu, ze kterých vede cesta k profesionální kariéře. Nejlepší tým z finále splitu obdrží přímou vstupenku do VRL East: Surge, zatímco zbývající týmy v pořadí se utkají v baráži o postup. Navíc stojí za zmínku, že finanční prizepool dosáhne téměř 43 tisíc dolarů.

Přichází VALORANT East: United v režii Polské Esportové Ligy

Zaměřeno na rozvoj

VALORANT East: United je prvním patrem pyramidy esportové rivality ve hře VALORANT v roce 2022 v Evropě. HUBy se stanou domovem pro tisíce hráčů ve dvaceti zemích, rozmístěných ve čtyřech soutěžních clusterech. Hlavním cílem projektu je vytvořit rozvojové zázemí pro budoucí hvězdy mezinárodní herní scény.

Přichází VALORANT East: United v režii Polské Esportové Ligy

Polská Esportová Liga je exkluzivním provozovatelem VALORANT East: United ve všech zahrnutých zemích. Slavnostní zahájení prvního týdne soutěží v clusterech je naplánováno na 31. ledna. V závislosti na zemi, ze které pocházíte, se můžete připojit k sólovému i týmovému clusteru. Všechny clustery a registrační odkazy jsou uvedeny níže:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama