Pro koho hlasujete v anketě Křišťálová lupa?
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Pro koho hlasujete v anketě Křišťálová lupa?

Pro koho hlasujete v anketě Křišťálová lupa?

Giry

Giry

28. 10. 2017 18:10

Aby web nebyl tak anonymní, představíme vám náš tým.

Reklama

V anketě Křišťálová lupa jste nás svými hlasy opět dostali do finále. I tentokrát bojujeme ještě s dalšími několika weby o celkové vítězství, a proto potřebujeme vaše hlasy znovu. Hlasovat můžete zde.

Ale pro koho vlastně hlasujete? Komu vaše hlasy pomáhají? Kdo stojí za fungováním tohoto webu? Pojďme se podívat na všechny zúčastněné pěkně popořadě.

Martin Liberský - majitel

Martin je náš šéf, ale okamžitě za to musím napsat, že slovo šéf v tomto případě určitě neznamená šedesátiletého páprdu v sáčku, který neví, co s penězi, a tak si koupil herní web. Martin je stejně jako my hráč každým coulem. Dříve sbíral zkušenosti jako profesionální hráč závodních her (např Need for Speed) a nyní už se naplno věnuje organizaci esportových a gamingových akcí, které pořádá společně s týmem oddaných nadšenců jménem našeho mateřského webu Grunex.com. Martin navíc v posledních měsících přišel na chuť hře Overwatch, tak spolu občas po večerech hrajeme.


Pro koho hlasujete v anketě Křišťálová lupa?

Giry - šéfredaktor

Já jsem celý Tryhard převzal na jaře roku 2015 po bývalém šéfredaktorovi Derkovi, kterého si ti nejvěrnější z vás možná ještě pamatují. V té době pro mě bylo psaní článků pro web jen taková příjemná brigáda. Když ale na podzim téhož roku Martin tento portál kupoval, dohodli jsme se na práci na plný úvazek. V současnosti se starám o web hlavně organizačně (určuji, o čem se bude psát, nabírám redaktory, dohaduji spolupráce atd.), ale čas od času si také nějaký článek napíšu. Jako nyní. Také se občas objevím na nějaké akci - třeba na obrázku mě můžete vidět na FOR Games u Lenovo stánku v PUBG cosplayi.


Smashee - redaktor

Jeden ze dvou redaktorů, kteří přišli v náboru na jaře 2016. Smashee je z Brna, a tak se samozřejmě rádi pošťuchujeme, zda je lepší metro nebo šalina. V Brně také studuje vysokou školu. Smasheeho specialita je překlad patchů, zvlášť si pak potrpí na ty, kde se objevuje mnoho opravených chyb. Díky Smasheemu se také rozjela spolupráce mezi Tryhardem a kreativní streamerkou Senshi.


Little Panda - redaktor

Little Panda zvaný také Aki je společně se Smasheem služebně nejstarší redaktor. Oba dva si je můžete prohlédnout třeba v našem vlogu z letošních Katowic. Aki se může pochlubit také vlastním cosplayem a jelikož patří do cosplayerské komunity, můžete si od něj přečíst rozhovory s českými i světovými cosplayery. V současné době nám Aki utekl do země zaslíbené - do Koreje, kde se tváří, že studuje, ale všichni víme, že hlavně paří s Korejci. Ale přejeme mu to, pokud se nám brzy vrátí.


Fremut0 - esportový redaktor

Pokud na Tryhardu v League of Legends kliknete na sekci esport, u naprosté většiny článků uvidíte jednoho autora. Fremut0 se k nám přidal letos na konci jara. Po redaktorských štacích v HitPointu a Inside Games jsem takto zkušeného redaktora přijal velmi rád, protože jsem potřeboval zaplnit místo esporťáka, které do té doby spravoval redaktor Bamboos.


Folei - redaktor

Folei je náš nejvýše postavený redaktor v soloQ. Pravidelně se drží ve vyšších divizích v diamantu. Jako praví závistivci mu ale neustále připomínáme, že se dostal do diamantu jen s Jannou, která nepotřebuje žádný skill. Folei se k Tryhardí redakci přidal několik týdnů před posledním náborem.


Reibl - redaktor

Následuících šest členů včetně Reibla se k Tryhardu přidalo po posledním náboru z konce léta. Reiblův překlad článku "na vyzkoušení" byl jednoznačně nejlepší a byl mezi všemi účastníky náboru jasná volba. Reibl také zásobuje náš redakční chat všemožnými memes a černým humorem.


Pro koho hlasujete v anketě Křišťálová lupa?

Rosie - redaktorka

Rosie pro nás také píše od konce léta. Články "Netradiční picky" si vzala na starost právě ona. Můžete jí znát i vy z jejího streamu, kde hraje League of Legends nebo kreslí něco ze hry. Zajímavé je, že s Rosie jsme měli připravený rozhovor z Katowic (tedy ještě dříve, než byla součástí našeho týmu). Bohužel jsme ale špatně zapojili mikrofon a celý rozhovor byl tedy nepoužitelný. Tak se aspoň podívejte, jak jí to v Katowicích slušelo.


Wayneney - redaktor

I když byste nějaké články od tohoto redaktora na webu našli, Wayneney zatím moc aktivní není. Časté cestování mezi ČR a Anglií může být jeden z důvodů, proč tomu tak je.


Pro koho hlasujete v anketě Křišťálová lupa?

Chyu - správce soc. sítí

Pokud napíšete na náš Facebook zprávu a my zareagujeme, nebo pokud vám odpovíme v komentářích, pravděpodobně to bude z klávesnice našeho správce soc. sítí. Chyu se kromě toho stará také o náš Instagram, o naše fórum, nebo třeba o bleskové zprávy na homepage našeho webu. Abyste si mohli jeho odpovědi spojit i s nějakou lidskou tváří, přidávám i fotku.


Nuuky - editorka videí

Pro koho hlasujete v anketě Křišťálová lupa?

Už jste viděli naše video s Vel'Kozem, který vás vybízí k hlasování v Křišťálové lupě? To má na svědomí právě Nuuky, která pro nás vytváří videa. Zatím jich sice moc nebylo, ale máme obrovské plány do budoucna. Snad si Nuuky brzy našetří na nový výkonný počítač, abychom mohli videa sypat jako Teemo houbičky. Nuuky navíc začíná s cosplayem, podívejte se na její Annie.


Romii - grafička

Čas od času je nutné ke článku přidat nějaký pěkný obrázek. A nejen ke článku. Podívejte se třeba na timeline fotku naší facebookové stránky. Tu a mnoho dalšího pro nás vytvořila Romii. Romii je navíc také cosplayerka, se kterou jsme před dávnou dobou dělali rozhovor. Můžete si ho zopakovat a podívat se na její Ahri. Krom cosplayování najdete Romii také na twitchi.


Kovka - Overwatch redaktor

Kovka sám hrdinně táhne celou Overwatch sekci na Tryhardu. Krom toho je také součástí našeho Grunexáckého eventového týmu a můžete ho potkat na různých akcích, které pořádáme. Naposledy třeba u virtuální reality u OMEN stánku na FOR Games.


Hearthstone redakce

V naší Hearthstone sekci se nám redaktoři mění stejně často, jako učitelé obrany proti černé magii v Harry Potterovi. V současnosti k nám přišla část nyní už bývalé redakce webu Hearthstone.cz.


The Elynx a tým adminů

Elynx můžete znát jako Lili - hlavní adminku naší LoLkařské facebookové skupiny, která má v době psaní tohoto článku téměř padesát tisíc členů. Nejen, že je tato skupina největší LoL skupinou u nás, ale díky skvělé práci Elynx a jejího týmu také nejčistší. Také Elynx občas streamuje, tak jí nezapomeňte nechat follow na twitchi.


Grunex tým

Náš mateřský web grunex.com a tým, který se za ním skrývá, se stará o to, aby na Tryhardu běželo vše tak, jak má. Kolega Lukáš celý web naprogramoval a i nadále na webu pracuje. David tvoří grafiku hlavně pro naše partnery, ale třeba i úvodní obrázek tohoto článku je z jeho dílny. Pepča pak zajišťuje správné rozvržení reklamních ploch a dalších důležitých věcí, které zajišťují, že Tryhard bude vždy běžet tak, jak má.


Říkáte si, že je nás nějak moc? Je důležité si uvědomit, že většina z nás jsou hlavně nadšenci, kteří se webu věnují ve svém volném čase. Téměř nikdy tedy celý tým není kompletní a vždy část z nás jednoduše nemá čas. Abychom pak mohli i nadále vydávat články a zajímavosti každý den nehledě na to, jestli jsou zrovna Vánoce nebo končí svět, je potřeba, aby nás bylo tolik, a byl tedy vždy někdo k dispozici.

Nyní už víte, kdo za naším webem stojí. Nás všechny můžete podpořit hlasováním v anketě Křišťálová lupa. Za každý hlas jsme všichni moc vděční, díky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama