Riot představil nový set v TFT se spoustou novinek
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Riot představil nový set v TFT se spoustou novinek

Riot představil nový set v TFT se spoustou novinek

Giry

Giry

15. 9. 2021 17:45

Těšit se můžeme na chibi-šampiony, nový herní mód a mnoho dalšího.

Reklama

Rioťáci Mortdog a Firenrein v novém videu představili novinky okolo nového setu, nových mechanik a také nových kosmetických doplňků pro hru.

Nový, šestý set

Mortdog nejprve prozradil, že se nového setu dočkáme na začátku listopadu. V něm prý můžeme očekávat spostu vynálezců se svými udělátkami, vědce a učence, roboty, různé přístroje a monstra nebo dokonce policisty.

S novými šampiony samozřejmě dojde i na zcela novou mechaniku. Během hry vždy dostanete vylepšení s názvem Hextech Augument. To vám dovolí upravit si pravidla podle svého. Mortdog dokonce uvedl několik příkladů:

  • +2 range pro vaše ranged šampiony.
  • +200 HP a +20 AD pro všechny šampiony držící předmět.
  • +1 zlato a 1 reroll zdarma po každém prohraném kole.
  • Možnost získat Ornnův masterwork předmět (jako v setu 4).
  • Možnost vidět, s kým se příští kolo utkáte.
  • +1 maximální úroveň.

Nový herní mód

V novém herním módu, který Riot zatím nepojmenoval, budeme moct hrát kooperaci s jedním dalším hráčem. Společně s kamarádem se postavíme proti třem dalším týmům. Hráči v týmu mají společný ukazatel životů, oba ale hrají na své vlastní hrací desce se svým týmem. Pokud se vašemu partnerovi nedaří, můžete mu vyhlídky zlepšit pomocí Assist Armory (zatím nevíme, o co se jedná).

Riot tento herní mód spustí krátce poté, co vyjde nový set. Po pár aktualizacích ho ale zase stáhne a podle vlastních dat a feedbacku komunity ještě upraví. Poté už ho do hry vypustí trvale.


Chibi-šampioni

Místo malých legend budeme moci od příštího setu používat chibi-šampiony – malé roztomilé verze šampionů, které už známe ze hry. Riot zatím začne jen s hrstkou, ale další bude později přidávat. Chibi-šampiony nedostanete z vajíčka, lze si je koupit pouze přímo v obchodě.

Riot představil nový set v TFT se spoustou novinek


Nová měna

Pro hráče na mobilech a tabletech se RP změní na TFT Coins. PC hráči zůstanou u používání RP. Více informací prý Riot přinese později.


Eventy

Na závěr videa nás Riot ještě nalákal na exkluzivní TFT event (podobně jako Skyglass Origins), který nás čeká na začátku příštího roku. Ještě předtím nás ale čeká světový šampionát – ten začne 1. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama