Rozlučte se s frontou Blind Pick, nahradí ji Quick Play
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Rozlučte se s frontou Blind Pick, nahradí ji Quick Play

Rozlučte se s frontou Blind Pick, nahradí ji Quick Play

Giry

Giry

17. 3. 2023 16:14

V novém videu jsme se dozvěděli o chystané změně nejméně oblíbené fronty ve hře. Jak se změní?

Reklama

Riot Pupulasers zmínil v novém videu s novinkami od vývojářů, že Blind Pick je nejméně oblíbenou frontou ve hře. Tato varianta prý navíc způsobuje více a více problémů. Riot proto přejmenuje Blid Pick na Quick Play a přidá mu nové funkce.

Pamatujete na Team Builder v letech 2014 až 2016? Podobně jako v tomto starém módu si budeme moct v Quick Play vybrat nejen roli, ale i šampiona, kterého budeme chtít hrát. Alespoň jednu ze dvou kombinací šampion + role nám pak fronta přiřadí.

Bany pro Quick Play zatím nejsou v plánu. Meddler potvrdil, že budeme nadále potkávat “mirror matchupy” (dva stejné šampiony proti sobě). Riot chce tuto frontu nejprve v několika regionech testovat, než ji vypustí globálně na všechny servery.

Pupulasers ještě dodal, že od 4.dubna nebude LoL podporovat 32-bitové operační systémy. Pokud váš počítač na některém z nich pracuje, měli byste najít náhradu. Riotu tento přechod pomůže s vývojem lepšícho anti-cheat programu. Tato úprava zní celkem drasticky, dotkne se však prý jen 0,1% hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama