Sedmý TFT set přinese dračí tématiku
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Sedmý TFT set přinese dračí tématiku

Sedmý TFT set přinese dračí tématiku

Ajkaaa

Ajkaaa

26. 4. 2022 12:00

Nové informace o nadcházejícím TFT setu v jednom článku.

Reklama

Neon Nights, tedy Teamfight Tactics a set 6.5 jsou tu s námi už od poloviny února. Pro mnohé z hráčů jde o nejoblíbenější podobu TFT, jiní by však možná už ocenili příchod něčeho jiného. Pokud mezi ně patříte i vy, jistě vás následujícími zprávami potěšíme. Rioťáci totiž zveřejnili datum, kdy vyjde set 7 na PBE, a to 25. května. Poté projde několika balančními patchi, přičemž live by měl přijít s patchem 12.11 8. června. Na co se v novém setu můžeme těšit?

Vše, co jsme se zatím dozvěděli, je, že v setu 7 narazíme na draky. Také by se ve hře měla objevit silnější verze šampionky Illaoi. Náhradou za Augmenty z aktuálního TFT setu bude podobná mechanika, která by se také dala přirovnat ke Zbrojnici. Vývojář Mortdog, kterého většina hráčů TFT jistě zná, doslova zmínil: “ To, na čem pracujeme pro set 7 asi udělá radost všem lidem, kterým chybí Zbrojnice”.

Ačkoliv z oficiálních informací je to všechno, z neoficiálních čínských zdrojů unikly obrázky s legendární jednotkou Lee Sinem, Tier 4 Yasuem, Volibearem a dále je doplnili např. Tier 3 Thresh a Kai’Sa. Podívejte se sami:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama