Spekulace: Zamíří Broken Blade do G2?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Spekulace: Zamíří Broken Blade do G2?

Spekulace: Zamíří Broken Blade do G2?

Tomáš

Tomáš

16. 9. 2021 15:30

Nahradí Broken Blade v příští sezóně Wundera?

Reklama

To, že G2 Esports v příští sezóně nebudou hrát ve stejně sestavě je již jisté a začíná se pomalu spekulovat, jak by mohla vypadat finální soupiska pro tento tým. Na Twitteru známého uživatele LEC Wooloo se objevila spekulativní zpráva, že novým topařem pro G2 Esports by se měl stát Sergen “Broken Blade” Çelik. K přestupu přispívá i fakt, že organizace Schalke 04 v LEC končí, takže se ze všech stávajících hráčů stávají free agenti. Wunder v přištím roce nebude hrát za G2 a to i přes to, že stále má s týmem smlouvu. Organizace se však snaží Wunderovi najít tým.

Wooloo dále doplňuje, že G2 kontaktovalo hodně hráčů z regionálních lig, takže je možnost, že možná uvidíme od G2 podobný tah jako od Fnatic v případě Adama. 

Broken Bladovi se podařilo s týmem TSM vyhrát minulý rok letní playoff americké LCS, avšak jejich cesta velmi rychle skončila na světovém šampionátu, kde ve skupině nevyhráli jediný zápas jako první seed z NA. Další cesty tohoto tureckoněmeckého toplanera vedly do Evropy, kde doteď působil v týmu Schalke 04. V rozhovoru u Ashley Kang sdělil, že přesunem z Ameriky do Evropy se z něj stal lepší hráč. Připomeňme si také jeho pentakill v jarní části, kde Schalke porazili zrovna G2 Esports.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama