Společnost Synology představuje systém DSM 7.0 a rozšíření služby C2 Cloud
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Společnost Synology představuje systém DSM 7.0 a rozšíření služby C2 Cloud

Společnost Synology představuje systém DSM 7.0 a rozšíření služby C2 Cloud

Giry

Giry

22. 6. 2021 23:00

Společnost Synology představuje systém DSM 7.0 a rozšíření služby C2 Cloud

Reklama

Společnost Synology dnes informovala o blížícím se uvedení operačního systému DiskStation Manager (DSM) 7.0 a významném rozšíření platformy C2 o čtyři nové cloudové služby. Systém DSM 7.0 nabídne uživatelům vyšší úroveň zabezpečení, vylepšené funkce administrace a dále prohloubí dosavadní možnosti sdílení dat. DSM 7.0 tak bude pro všechny produktové řady NAS a SAN od Synology významným krokem kupředu. Na základě velkého úspěchu služby C2 Storage představí Synology i nové hybridní cloudové produkty, jakými jsou nový správce hesel, Directory-as-a-Service, cloudové zálohování a řešení pro bezpečné sdílení souborů. Synology dále rozšiřuje počet svých datových center, k dosavadním centrům ve Frankfurtu v Německu a Seattlu v USA nyní přibude i datové centrum na Tchaj-wanu, které umožní rozšíření cloudových služeb pro oblast Asie, Pacifiku a Oceánie.

Blízko zdroje: Jak se Synology řešení typu edge vyrovnávají s výzvami v oblasti správy dat

„Rychlost generování velkých objemů nestrukturovaných dat exponenciálně roste," uvedl Philip Wong, generální ředitel a zakladatel společnosti Synology. „Tradiční centralizovaná úložiště již nedokáží držet krok s neustále rostoucími požadavky na šířku pásma a výkon. Cloudové produkty typu edge, jako je řada produktů pro správu úložiště od Synology, patří v současnosti mezi nejrychleji rostoucí segment datových úložišť, protože dokáží jedinečným způsobem reagovat na výzvy spojené s fungováním moderních podniků."

Po celém světě již bylo nasazeno více než osm milionů řešení od Synology pro správu dat1, všechna jsou založena na operačním systému DSM. Systém DSM, který je nejpoužívanějším operačním systémem zařízeních NAS na světě, jedinečným způsobem kombinuje možnosti práce s úložištěm, funkce pro zálohování a ochranu dat a robustní řešení pro synchronizaci a spolupráci. Umožňuje tak efektivní fungování stále více distribuovaných pracovišť a zdrojů dat. Počet stažení doplňkových služeb Synology, jako jsou Synology Drive, sada Active Backup Suite a další, přesahuje šest milionů měsíčně.

Systém DSM 7.0, představující další významný krok pro tuto platformu, bude vydán dne 29. června2. Jeho uvedení bude spojeno s rozsáhlými novými aktualizacemi a představením nových hybridních cloudových služeb, jako je Active Insight, řešení pro rozsáhlé monitorování a diagnostiku zařízení, služba Hybrid Share, která v sobě spojuje funkce synchronizace a flexibilitu úložiště C2 Storage s lokálními řešeními a služba C2 Identity, což je hybridní cloudové řešení adresáře jako služby, které zjednodušuje správu domén na více serverech3. Společně s vylepšeními samotné platformy, kterou je např. podpora svazků o velikosti až 1 PB pro super rozsáhlé úlohy, představuje systém DSM 7.0 také vylepšení zabezpečení ve formě funkce Secure SignIn. Tento zcela nový systém ověřování maximálně zjednodušuje a usnadňuje dvoufázové ověřování.

Nová řešení C2 a datové centrum

Bezprostředně poté budou uvedena samostatná řešení C2 Password, C2 Transfer a C2 Backup, která představují odpověď na moderní potřeby ochrany hesel, sdílení citlivých souborů a zálohování libovolných koncových bodů a běžných cloudových služeb SaaS. 

„Díky znalostem a zkušenostem získaných během čtyř let budování a provozování naší cloudové služby můžeme představit inovativní řešení nabízející spolehlivé a extrémně konkurenceschopné řešení z hlediska ceny," uvedl Wong. „Nyní kráčíme po cestě rychlého rozvoje do dalších oblastí, ve kterých můžeme oslovit nové potenciální uživatele." 

„Systém DSM 7.0 a rozšíření služby C2 odrážejí nový pohled společnosti Synology na správu dat," prohlásil Wong. „Budeme i nadále posouvat hranice v oblasti užší integrace a maximálně využívat přednosti vzájemného propojení lokálních a cloudových infrastruktur."

Dostupnost

Již brzy budou dostupná nová řešení C2 a DSM 7.0, která jsou výsledkem více než 7 měsíců veřejného testování.

  1. Zdroj: Metriky prodejů společnosti Synology na všech trzích.
  2. Pro vybrané produkty řad Plus, Value a J. Aktualizace pro zařízení řad XS, SA a FS budou dostupné později ve čtvrtém čtvrtletí roku 2021.
  3. Nové služby C2 budou postupně uváděny na trh počínaje 13. červencem.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama