SteelSeries představilo novou řadu headsetů Arctis Nova Pro
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek SteelSeries představilo novou řadu headsetů Arctis Nova Pro

SteelSeries představilo novou řadu headsetů Arctis Nova Pro

Giry

Giry

25. 5. 2022 16:24

SteelSeries představuje budoucnost kvality poslechu zvuku v podobě nové řady headsetů Arctis Nova Pro.

Reklama

Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních, esportových a konzolových periferií, představuje budoucnost kvality poslechu zvuku v podobě nové řady headsetů Arctis Nova Pro. Cílem čtyřleté usilovné práce bylo překonat současné vnímání kvality zvuku, odbourat problematické body a navrhnout dokonalé řešení pro maximální zážitek při poslechu.

SteelSeries představilo novou řadu headsetů Arctis Nova Pro

Nová řada headsetů SteelSeries Arctis Nova byla navržena od úplných základů a inspirována propracovanými akustickým místnostmi, které poskytují plnou kontrolu nad šířením zvuku. Sluchátka jsou osazena zcela novými Hi-Fi zvukovými měniči a stanovují novou úroveň dokonalosti v rámci vysoce věrného zvuku, čistoty hlasu díky umělé inteligenci a každodenního pohodlí při používání, a to na každé platformě. K dosažení maximálního výkonu Arctis Nova vyvinulo SteelSeries speciální aplikaci Sonar Audio, která vlastní první parametrický ekvalizér pro hráče. Sonar Audio je navržena tak, aby proměnila jakýkoli headset na herní headset, poskytla neomezené možnosti ovládání zvuku napříč hrami, týmovou komunikací či mikrofonem a umožnila hráčům nastavit frekvenci jednotlivých vstupů a slyšet tak zvuky, na kterých záleží nejvíce.

Spojením těchto dvou prvků, tedy headsetů Arctis Nova Pro a aplikace Sonar Audio, se opět posunuje laťka kvality zvuku a společně definuje nový vysoký standard zvuku headsetů SteelSeries. Výsledkem je ztělesnění nové superschopnosti pro hráče, kteří se mohou spolehnout také na 360° prostorový zvuk, slyšet každý důležitý krok, přebití nebo pohyb nepřítele, a to jen tím, že převezmou kontrolu nad svým headsetem v aplikaci Sonar Audio, resp. pomocí ekvalizéru.

SteelSeries představilo novou řadu headsetů Arctis Nova Pro

V každém oboru existují zásadní zlomové okamžiky a tento den je jedním z nich,“ říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává: „Právě dnešním dnem zahajujeme novou éru poslechu zvuku uvedením řady Arctis Nova Pro a aplikace Sonar Audio. Jsme opravdu nadšení, že můžeme nejen hráčům poskytnout vysoce věrný a akusticky přesný zvukový zážitek.

Již více než 20 let se SteelSeries zaměřuje na hráče, ať už na zážitek při hraní nebo jejich životní styl a řada Arctis Nova Pro je dalším pokračováním usilové snahy, je plně vybavena nejmodernějšími funkcemi, které přesně toto splňují.

Připojení k více zařízením zároveň a přepnout mezi nimi umožňuje Multi-System Connect. Ať už uživatel hraje na počítači, konzoli PlayStation, Switch nebo mobilních zařízeních, a to bez nutnosti přepojovat kabely.

SteelSeries představilo novou řadu headsetů Arctis Nova Pro

Vzhledem k faktu, že komunikace je naprosto klíčová při kooperativním hraní, byl kladen důraz na mikrofon. ClearCast mikrofon 2. generace nabízí bidirekcionální charakteristiku, kterou používají týmy Formule 1. Nová generace využívá umělé inteligence, reprodukuje čistý hlas a prostřednictvím aplikace Sonar Audio lze nastavit potlačení okolních rušivých elementů v pozadí, jako je stisk tlačítek na klávesnici nebo hučení počítačových ventilátorů a další.

Dlouhé herní seance zpříjemní systém ComfortMAX, unikátní možnost různého přizpůsobení headsetu jakémukoli tvaru a velikosti hlavy. Univerzálnost reprezentuje výšková stavitelnost, otočné náušníky, flexibilní hlavový pásek, pohyblivé závěsy a prémiová ocelová konstrukce s PVD pokrytím, tedy pokrytím velmi tenkou vrstvou materiálu ve vakuu, které společně zajišťují vysokou odolnost a dlouhou životnost.

Kromě představení „ohromujícího zvuku“ a nových funkcí navržených speciálně pro řadu headsetů Arctis Nova, si hráči mohou vybrat z různých modelů dle kompatibilní herní platformy a z bezdrátové či klasické verze.

SteelSeries představilo novou řadu headsetů Arctis Nova Pro

Arctis Nova Pro Wireless | Arctis Nova Pro Wireless X | Arctis Nova Pro Wireless PlayStation

  • Nekonečná kapacita baterie – hraní bez přestání. Bezdrátové headsety Arctis Nova Pro Wireless poskytují neomezenou výdrž baterie díky dvěma snadno vyměnitelným bateriím. Hráčům umožňuje hrát s první baterií, zatímco ta druhá se nabíjí ve stanici.
  • Současné připojení zvuku ze hry a z mobilního zařízení – technologie Quantum 2.0 Wireless umožňuje současné hraní a komunikaci různými způsoby. Hráči mohou kombinovat dvě připojení najednou tj. např. telefonovat s přáteli a zároveň hrát na počítači nebo konzoli. Toho lze dosáhnout díky výkonné 2,4 GHz síti pro připojení ke hře, resp. Bluetooth připojení pro telefonování, Discord, poslech hudby nebo podcastů.
  • Aktivní potlačení hluku – Active Noise Cancellation (ANC) odfiltruje zbytečně rušivé elementy a vtáhne hráče do hry. Pokročilý hybridní systém se čtyřmi mikrofony odstraní zvuky z okolí, zatímco mikrofony uvnitř náušníků vyvažují zvuk pro optimální čistotu. Okolní zvuky lze uvolnit stisknutím tlačítka pro režim Transparency a nastavit také úroveň jejich hlasitosti.
  • Bezdrátová stanice – funguje jako řídící centrum napříč všemi platformami a umožňuje nastavení ekvalizéru, vstupního zařízení, hlasitosti, poměru hlasitosti mezi zdroji ChatMix a mnoha dalších funkcí a to na dosah ruky a přímo za běhu bez nutnosti opustit hru. Stanice si pamatuje osobní nastavení a multifunkční OLED displej informuje o výdrži baterie a dalších funkcích.

Arctis Nova Pro | Arctis Nova Pro X

  • GameDAC Gen2 – Arctis Nova Pro nabízí externí zvukovou kartu se zesilovačem GameDAC 2. Generace, která umožňuje ovládat a ladit “ohromující zvuk” s certifikací Hi-Res Audio. Nový ESS Sabre Quad-DAC vylepšuje zvuky ze hry o 78 % čistším signálem a přináší mimořádně nízkou úroveň šumu a zkreslení. Arctis Nova Pro se prezentuje 50x detailnějším zvukem než konkurenční zařízení díky úctyhodným hodnotám 96 KHz/24-Bit. GameDAC Gen2 funguje také jako řídící centrum napříč platformami a umožňuje individuální nastavení zvuku pro počítač či konzoli. Vše je přehledně viditelné na OLED displeji, jedním dotykem lze nastavit ekvalizér, vstupní zařízení, hlasitost, poměr hlasitosti mezi zdroji ChatMix a mnoho dalšího. Tato nastavení si GameDAC Gen2 pamatuje.

Dostupnost a cena

Nová řada SteelSeries Arctis Nova Pro je celosvětové dostupná prostřednictvím www.SteelSeries.com nebo u lokálních prodejců za ceny:

  • Arctis Nova Pro 279,99 euro
  • Arctis Nova Pro (Xbox) 279,99 euro
  • Arctis Nova Pro Wireless 379,99 euro
  • Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) 379,99 euro
  • Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation) 379,99 euro
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama