Stovky smrtí, nejrychlejší killy, nejvíce získaného zlata a další rekordy z rankedů
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Stovky smrtí, nejrychlejší killy, nejvíce získaného zlata a další rekordy z rankedů

Stovky smrtí, nejrychlejší killy, nejvíce získaného zlata a další rekordy z rankedů

Lukáš Novák

Lukáš Novák

6. 8. 2020 18:00

700 smrtí v jedné hře a další neuvěřitelné rekordy

Reklama

Když se hráči snaží, dokáží obdivuhodné věci. Třeba zemřít 700× v jedné hře. Nejen, že tím udělají nesmírnou radost svým spoluhráčům, ale navíc také zvěční své jméno v síni slávy herních rekordmanů. Pojďme se dnes společně podívat na výběr nejzajímavějších, ale někdy také nejbizarnějších rekordů ze Summoner´s Riftu. Všechny rekordy byly zaznamenány v hodnocených zápasech.

Nejvyšší počet killů

Začneme pěkně od začátku, rekordem, který asi každého napadne jako první. Jaký je nejvyšší dosažený počet killů? Držitelem tohoto rekordu je hráč jménem d5 janna otp. S Karthusem se mu podařilo získat neuvěřitelných 694 killů! Zajímavé je,  že pokud se podíváme dále do tabulky rekordmanů v počtu killů, velmi často se zde vyskytuje Poppy. Tato yordlí válečnice obasadila až na výjimky téměř všechny pozice od 3. do 100. místa! Důvodem je opakované zneužívání bugu, který byl již ze hry odstraněn.

Stovky smrtí, nejrychlejší killy, nejvíce získaného zlata a další rekordy z rankedů


Nejvyšší počet smrtí

Vraťme se teď k rekordu, který jsme zmínili už v úvodu – nejvyšší počet smrtí v jednom hodnoceném zápase. Hráči Skippyyyyyyyyyyy se podařilo s pomocí Nunu a Willumpa zemřít přesně 700×. Až příště budete mít pocit, že váš 0/14/1 Yasuo v rankedu je katastrofa, vzpomeňte si na tohoto rekordmana. Ani si nechceme domýšlet, kolik jeho účtů muselo být trvale zablokováno kvůli úmyslnému feedění. Na to se však historie neptá, důležitý je jen výsledek! Na druhém místě se těsně umístil Kayrov2 se svou Jannou a úctyhodnými 686 úmrtími. Mezi 2. a 3. místem je už takřka propastný rozdíl.


Nejrychlejší kill

Všichni známe hráče, kteří se až příliš těší na souboje, a tak často začnou potyčku s protihráčem ještě dříve, než na linku dorazí minioni. Hráči Bucικ689 se podařilo tento styl hraní dotáhnout do naprostého extrému a prolít první krev už 25,180 sekund od začátku zápasu. Dostal se tak se svým Fizzem na první místo tohoto žebříčku s náskokem více než jedné sekundy. Druhým místem se pak může pyšnit Seananigans se svým Dravenem a časem 26,038 sekundy.


Nejrychlejší úmrtí

Úkolu pokořit tento rekord se zhostil známý youtuber Vandiril. Využíval k tomu Yuumi “připojenou” na Karthusovi, který hned po začátku hry co nejrychleji utíkal přímo pod nejbližší věž na mid lane. Yuumi se následně odpojila, flashnula a nechala se dobrovolně zlikvidovat věží. Celý tento proces zabral Vandirilovi pouhých 21,824 sekund. Zajímavé je, že Vandiril byl rekordmanem už dříve, zhruba před dvěma měsíci však musel své prvenství obhajovat poté, co ho POG Pastinho na chvíli překonal. Vandirilovu cestu za rekordem můžete shlédnout na Youtube. 


Nejdelší killing spree

Pamatujete si na d5 janna otp, který získal 694 killů v jediné hře? Tento hráč je rovněž držitelem dalšího rekordu - nejvyšší počet zabití bez přerušení, neboli killing spree. I tohoto výsledku dosáhl s Karthusem. Jeho nejdelší killing spree činí krásných 693 zabití, což je přesně o 1 méně, než u jeho předchozího rekordu. Druhé pozice se zmocnil RetiredJesus s Ahri a 662 zabitími


Nejvyšší počet assistů

Pojďme teď udělat radost supportům. V této kategorii máme hned 2 vítěze. O první místo se dělí summmeri s Nami a Frau s Lulu, kteří získali shodných 556 assistů.

Stovky smrtí, nejrychlejší killy, nejvíce získaného zlata a další rekordy z rankedů


Nejvyšší počet zabitých draků a baronů

Titul nejlepšího drakobijce patří hráči Caunh, který s Kayle během jedné hry skolil 25 draků. I on se však dělí o první místo s dalším hráčem. Stejného výsledku dosáhl také Pleusel s Nasusem.

Nejvíce baronů porazili M4thys62 s Veigarem a Caunh s Kayle, oba skolili shodně 18 baronů.


Nejvíce získaného zlata a nejvíce zlata za minutu

Celkový nejvyšší počet zlata získal BlackBetty01 s Irelií, jeho zisk činil 181 817 zlaťáků! Těsně za ním se pak umístil Botted Account3 s Veigarem a 174 314 zlatými.

Když se podíváme na tabulku nejvíce získaného zlata za minutu, jednoznačně jí dominuje Poppy, která bez výjimky obsadila všechna místa od 1. až po 311. Absolutním vítězem disciplíny “sbírání zlata s Poppy” je hráč I AM UNCARRIABLE se 4430 zlata za minutu.


Nejvíce zabitých minionů

Nyní se pojďme podívat na hráče, kteří si pravděpodobně spletli hru a zapnuli nechtěně místo Farming Simulatoru 19 League of Legends. Hráčů, kteří raději farmí a příliš se nezapojují do soubojů, je mnoho, zdaleka ne všem se však podaří dosáhnout takovýchto výsledků: hráč BlackBetty01 pobil s Irelií 5454 minionů, a umístil se tak na prvním místě tabulky s obrovským náskokem. Druhé místo zaujímá 이재광짱 s Nasusem a 3 854 miniony.

Stovky smrtí, nejrychlejší killy, nejvíce získaného zlata a další rekordy z rankedů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama