Tyler1 míří do Evropy, chce dosáhnout na challenger na EUW
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Tyler1 míří do Evropy, chce dosáhnout na challenger na EUW

Tyler1 míří do Evropy, chce dosáhnout na challenger na EUW

Giry

Giry

9. 3. 2023 17:42

Podaří se známému americkému streamerovi to, co nedokázal na korejském serveru?

Reklama

Streamera jménem Tyler “Tyler1” Steinkamp asi nemusíme představovat. Známý Američan patří ke stálicím League of Legends scény už několik let se čas od času objevuje také ve vysílání Riotem pořádaných ligách a turnajích jako host.

Nyní se chystá na výlet do Evropy. Během svého pobytu na starém kontinentu chce téměř nepřetržitě hrát LoL, dokud nedosáhne na challenger. Podobný výlet už má Tyler za sebou. V loňském roce se vydal se stejným cílem do Koreje, kde zůstal několik týdnů. Na challenger ale nedosáhl, dokázal vyšplhat “pouze” do Masteru.

Americký streamer ale tvrdí, že šplhání po hodnoceném žebříčku bude nyní jednodušší kvůli změnám jungle, které se do hry dostaly v poslední předsezóně. Se svojí přítelkyní na toto téma natočili krátké vtipné video.

Tyto výlety bere Tyler1 jako výzvu, protože v domácím prostředí už dosáhl na challenger několikrát – a to dokonce v každé z pěti rolí. Uvidíme, zda se mu v krátkém čas povede dosáhnout nejvyšší divize i na EUW. Předpokládá se, že bude mít oproti korejskému výletu mnohem větší problém se streamsnipery, jelikož je v Evropě známější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama