Uzi se vrací k profesionálnímu hraní!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Uzi se vrací k profesionálnímu hraní!

Uzi se vrací k profesionálnímu hraní!

Nicolas

Nicolas

15. 12. 2021 17:00

Říkalo se mu Čínský bůh lolka. Dnes, po roce v herním důchodu, se Uzi vrací do LPL!

Reklama

Jedenáctá sezóna League of Legends odhalila směr, jakým se bude hra ubírat v příštích letech – a ačkoliv se to některým hráčům nelíbilo, spousta slavných jmen dala lize znovu šanci. Jedním z těchto jmen je také jméno čínského hráče, který byl dlouhou dobu považován za nejlepšího marksmana světa. Jian Zi-Hao, nebo také Uzi, včera podepsal smlouvu s týmem Bilibili Gaming a po více než roce neaktivity si zahraje ve světle modrém dresu v hlavní čínské lize LPL.

O svém návratu informoval veřejnost pomocí svých sociálních sítí, jeden z prvních novinových serverů, který si všiml této zprávy byl server Korizon Esports. Uzi následně aktualizoval svůj YouTube kanál, kde nejprve nenápadně změnil banner z původních barev RNG na nové BLG, následně pak přidal dvě videa v čínštině s rekapitulací své herní kariéry a zprávou pro všechny své fanoušky – “I am Back”.

Soupiska BLG

V týmu si Uzi v roce 2022 zahraje spolu s velmi mladými spoluhráči. Ti jistě ocení obrovské zkušenosti, které do celku přijdou s touto legendou. Na Toplane je pro novou sezónu zajištěn hráč Breathe, na Midlane pak tchajwanský veterán Fofo, který od roku 2015 hájil barvy legendárního celku Taipei Assassins, konkrétně do doby, než byl tým odkoupen a přejmenován na J Team. Velký otazník se točí okolo Junglerů. První z nich, Meteor, již v týmu není aktivní, druhý jungler, Weiwei, stále nemá podepsanou smlouvu pro dvanáctou sezónu League of Legends. Už teď víme, že Uzi bude mít konkurenci na marksman pozici, kterou spolu s ním bude hájit Doggo.

Uzi se vrací k profesionálnímu hraní!

Nutno podotknout, že tým Bilibili Gaming zdaleka nepatří mezi nejlepší týmy čínské LPL, jedná se o tým, který spíše jednou za čas nepříjemně kousne, zbytek sezóny však nepředstavuje žádné větší nebezpečí. Nezbývá tedy doufat, že legenda, jako je Uzi, dokáže tento celek vynést směrem nahoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama