Vyšel první díl dokumentu o vzniku seriálu Arcane
i Zdroj: Fortiche studios/Riot Games
Novinky League of Legends Článek Vyšel první díl dokumentu o vzniku seriálu Arcane

Vyšel první díl dokumentu o vzniku seriálu Arcane

Giry

Giry

4. 8. 2022 12:30

Těšit se můžeme celkem na pět videí.

Reklama

Arcane si od své premiéry na konci loňského roku vysloužilo mnoho ocenění a další ještě mohou přijít, seriál je totiž nominovaný v několika kategoriích i na prestižních cenách Emmy. Na webu IMDB si drží hodnocení 9/10, na ČSFD 91%. Na webu Rotten Tomatoes se hodnocení dokonce vyšplhalo na 96% u diváků a 100% u kritiků.

Úspěch Arcane si nyní můžeme připomenout. Riot vypustil na svůj Youtube kanál první z pěti dokumentárních videí pojednávajících o vzniku seriálu. Z dříve zveřejněného traileru šlo vypozorovat, že se o svůj komentář podělili nejen mnozí tvůrci (včetně dvou hlavních – Christian Linke a Alex Yee), ale také zakladatelé společnosti Riot Games Marc Merill a Brandon Beck.

Celá dokumentární série by měla odpovědět na otázky, jak se Riotu povedlo přejít z krátkých hudebních klipů k plnohodnotnému seriálu nebo jak docílit toho, že herní adaptace nebude stát za nic, na což jsme u většiny ostatních případů zvyklí. Dozvíme se o vzniku animací z dílny studia Fortiche, o hudbě, která seriál doprovází, a o mnoha dalších aspektech tvorby.

Celkem se můžeme těšit na pět videí. Vše bude možné sledovat na Youtube kanále League of Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama