Vyšperkujte si svůj Xbox s příslušenstvím od značky Venom
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Vyšperkujte si svůj Xbox s příslušenstvím od značky Venom

Vyšperkujte si svůj Xbox s příslušenstvím od značky Venom

Giry

Giry

19. 11. 2022 07:00

Váš herní pelíšek může vypadat jako hráčský ráj.

Reklama

Nejnovější generace konzolí od Microsoftu dorazila na trh ve dvou verzích. Xbox Series S si užívají zejména vlastníci populárního předplatného Game Pass, Xbox Series X pak cílí na náročnější hráče. V obou případech můžete zážitek z hraní umocnit pomocí doplňků a příslušenství od značky Venom, které si v následujících řádcích představíme.

Xbox ovladač je dnes už dlouholetou klasikou. Ergonomicky lze tento gamepad považovat za zlatý standard. Rozložení tlačítek se od dob Xboxu 360 prakticky nezměnilo. To bohužel platí i o napájení pomocí tužkových baterií. Hlavní neduh ovladače naštěstí napravuje Venom pomocí akumulátorů a dokovacích stanic.

Vyšperkujte si svůj Xbox s příslušenstvím od značky Venom

Svůj Xbox Series gamepad můžete vybavit akumulátorem, který se zasune na místo tužkových baterií. Nabíjení pak probíhá přes USB-C, jako tomu je u DualSense ovladačů. Venom nabízí buď jednotlivé baterie, nebo sady s nabíjecími stanicemi. Akumulátory jsou totiž vybavené piny, tudíž můžete gamepad jednoduše položit do stanice a nechat nabíjet.

K dispozici jsou dvě verze. Single Docking Station (v bílé - VS2870 a v černé - VS2880) obslouží jeden ovladač a v balení naleznete jeden akumulátor. V případě Twin Docking Station takto nabijete dva gamepady. V obou případech si lze vybrat ze čtyřech barevných variant – červené (VS2879), bílé (VS2871), modré (VS2888) a černé (VS2881). Ve všech případech jsou tyto produkty kompatibilní s Xbox One i Xbox Series gamepady.

Zvlášť dostupné baterie Twin Battery Pack (VS2872 a VS2882) s třímetrovým nabíjecím kabelem zakoupíte v bílé a černé variantě. Většina variant je navíc kompatibilní také s Xbox One ovladači. Baterie nabízejí LED indikátor stavu, disponují kapacitou 850 mAh, hlavně je ale nemusíte měnit na rozdíl od tužkových baterií.

U ovladačů zůstaneme. Zpříjemnit hraní si můžete pomocí Thumb Gripů Venom VS2878 pro Xbox Series a Xbox One ovladače. Pokud máte problém s výškou páček a jejich uchopením, jsou pro vás Gripy ideální. Hodí se ke všem herním žánrům a lze je libovolně kombinovat. V balení naleznete hned několik variant.

Vyšperkujte si svůj Xbox s příslušenstvím od značky Venom

Poslední příslušenství pro ovladače představuje odkládací rack Venom VS2885 určený pro Xbox Series X. Díky němu zavěsíte dva ovladače prakticky po bok konzole. Venom pečlivě sladil design s konzolí, zároveň tvůrci mysleli i na praktičnost provedení. Rack proto obsahuje gumové podložky bránící poškrábání konzole.

Snadné dobíjení ovladačů přes UBS port konzole rovněž nebude problém díky Venom VS2884 USB HUB pro Xbox Series X. Jak již název napovídá, jde o USB rozdvojku. Z jednoho předního USB tak získáte dvě USB-A a jedno USB-C. Konečně nebudete muset lézt za konzoli kvůli zapojení USB kabelů.

Vyšperkujte si svůj Xbox s příslušenstvím od značky Venom

K samotné konzoli se váže další příslušenství, které nahrazuje aspekt, jenž záviděl konkurenci nejeden vlastník Xboxu. Samozřejmě je řeč o podsvícení. Playstation září elegantními barvami, kdežto Xbox si tuto funkci odpustil. S tím je nyní konec. Venom VS2886 Multi-Colour LED Stand pro Xbox Series X rozzáří vaši konzoli jednou z osmi barev. Nechybí ani barevné animace a základna disponuje také USB portem navíc.

Stojan se zapojuje do samotné konzole, tudíž vám kabeláž nezabere prakticky žádné místo. Jas podsvícení lze upravovat a stojan se při vypnutí konzole rovněž vypne, aby šetřil účet za elektřinu.

Vyšperkujte si svůj Xbox s příslušenstvím od značky Venom

Nakonec zde máme něco pro cestovatele. Aby byla vaše konzole v bezpečí i při převozu, rozhodně sáhněte po Venom VS4831 Xbox Series S & X Console Carry Case. Jak již název napovídá, jde o dedikovaný batoh pro konzoli, kam můžete umístit tak ovladače, hry, kabeláž a příslušenství.

Vyšperkujte si svůj Xbox s příslušenstvím od značky Venom

Exteriér tohoto pouzdra je pevný a chrání tak konzoli i další obsah. Vnitřní strany jsou naopak polstrované, aby tlumily případné nárazy. Jednotlivé sekce oddělují přepážky, abyste měli vše přehledné poskládané.

Pouzdro je kompatibilní s oběma konzolemi. Mohou po něm sáhnout vlastníci Xbox Series S, i Series X. V obou případech si lze rozložení přihrádek upravit díky suchým zipům. K dispozici je také praktické pouzdro pro ovladač Venom VS4830 One Travel Kit, které ochrání vás Xbox Series a Xbox One gamepad při cestách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama